Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-01-2019
>
<
Gener'19
llmamejovessum
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Drets : Breus

Arriba a Barcelona ’Girlie Circuit’, una proposta lúdica per a lesbianes

Miércoles 6 de agosto de 2008

Arriba a Barcelona 'Girlie Circuit', una proposta lúdica per a lesbianes

Barcelona ha tornat aquest estiu a l’agenda del col·lectiu de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals amb tot un seguit de propostes culturals, esportives i d’oci que es tanquen avui amb la inauguració del Girlie Circuit, la primera trobada lèsbica internacional, que reunirà fins dilluns unes 10.000 dones, segons l’organització.

«Es tracta d’oferir una setmana de vacances que tingui una important base d’oci i cultura, a banda de les tradicionals festes nocturnes», explica Tessa Cuadreny, portaveu del Circuit Festival, la trobada per a homosexuals que es presenta per primer cop a Barcelona i que diferencia, amb programes paral·lels, l’oferta per a gais i lesbianes.

Segons l’organització, hi ha confirmada la participació de dones d’Anglaterra, Itàlia, l’Estat francès i Portugal, entre d’altres. A banda de les nou festes que hi ha previstes, el programa inclou Monólogos de bollería fina, una obra de teatre que s’estrena dissabte a la Sala Apolo , i xerrades sobre famílies homoparentals i la realitat dels transsexuals. Com a novetat, els organitzadors del Circuit Festival també ofereixen el primer dia per a gais i lesbianes en un parc aquàtic. Divendres, esperen reunir 4.000 persones.

Els organitzadors asseguren que l’oferta de l’agost, el Loveball i el Circuit Festival, caracteritzats per la promoció de l’oci nocturn i diürn, tenen bona acollida entre el públic homosexual que busca passar uns dies de vacances. Són els hereus dels bons resultats obtinguts pel Gay Circus i els Eurogames al juliol.

Ver en línea : VIA EL PUNT

Comentar esta breve

En col.laboració amb: