Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Castellar del Vallès [+]

Avui és: 18-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Castellar amb un nou mitjà online: Lactual.cat

dilluns 25 d'octubre de 2010

Castellar amb un nou mitjà online: Lactual.cat

Castellar compta des d’aquesta tarda amb un nou mitjà de comunicació: Lactual.cat. El nou portal de notícies compartirà molt dels continguts de Ràdio Castellar i del setmanari L’Actual. El portal i la graella de la ràdio s’han presentat aquest vespre en un acte que s’ha fet a la sala d’actes de El Mirador a partir de dos quarts de vuit del vespre.

El nou web, que és accessible des del web www.lactual.cat i www.radiocastellar.cat, aportarà totes les notícies de Castellar al minut a més d’una presència destacada de la programació de la ràdio amb els continguts dels diferents espais que es poden escoltar i baixar. El nou web dóna prioritat a la interactivitat i cada notícia pot ser comentada o reenviada a les xarxes socials com Twitter i Facebook.

En la presentació, el regidor de Comunicació, Pepe González, ha explicat que el portal és la culminació de tot un procés indicat l’octubre de 2007 i que ha acabat amb la presentació de lactual.cat tres anys més tard. González ha especificat que els castellarencs i castellarenques estan ara "molt més i millor informats".

El director dels mitjans municipals, Julià Guerrero, ha afegit que lactual.cat "fa evident la integració de la ràdio i del setmanari L’Actual i que el contingut dels dos mitjans es retroalimenti".

PROGRAMACIÓ DE LA RÀDIO || La presentació del nou portal de notícies s’ha fet coincidir amb l’estrena de la nova programació de Ràdio Castellar. El pròxim any, l’emissora compleix 30 anys i d’aquesta efemèride s’han farà especial ressò l’emissora municipal amb programes especials al llarg de la temporada. Precisament, l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, s’ha referit al paper que ha jugat l’emissora en aquests anys i que la identitat de la ràdio "s’ha de nodrir a través dels seus col·laboradors"

Com a novetats a la programació, destaca l’aposta pels informatius, la inclusió d’una tertúlia diària al programa Dotze i la incorporació a la graella d’un programa de música jove amb especial atenció als grups de la vila. L’informatiu d’esports, a més, farà una tertúlia esportiva el primer dilluns de cada mes.

La programació, a més del 90.1, pot ser seguida on line a través de lactual.cat i amb servei de podcasting.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: