Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Salut : Breus

Uns videojocs ajudaran a superar els trastorns de l’alimentació

divendres 18 de gener de 2008

Uns videojocs ajudaran a superar els trastorns de l'alimentació

Un grup de metges de l’hospital de Bellvitge participa en la creació dels primers videojocs amb finalitat terapèutica que es desenvolupen a Europa. El projecte forma part d’una iniciativa en la qual participen deu especialistes de cinc països de la Unió Europea (Àustria, Itàlia, Grècia, Suïssa i Espanya) i, entre d’altres malalties, ajudaran a superar els trastorns de l’alimentació, com ara l’anorèxia o la bulímia.

La iniciativa, segons ha explicat l’hospital de Bellvige, pretén crear videojocs terapèutics dins del marc dels anomenats serious games. Aquest concepte fa referència als jocs d’ordinador que no serveixen només per jugar, com ara els que ajuden aprendre idiomes o a millorar la memòria.

Els especialistes confien en la potencialitat terapèutica del videojoc, ja que col·loca l’usuari en posició d’interioritzar un rol, cosa que pot facilitar l’aprenentatge de determinades estratègies. Els jocs tindran un entorn gràfic de realitat virtual en tres dimensions, i els prototips estaran elaborats el mes de novembre, data a partir de la qual es podran començar a recollir els primers resultats.

Veure en línia : VIA LA MALLA

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: