Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Salut : Breus

Uns videojocs ajudaran a superar els trastorns de l’alimentació

divendres 18 de gener de 2008

Uns videojocs ajudaran a superar els trastorns de l'alimentació

Un grup de metges de l’hospital de Bellvitge participa en la creació dels primers videojocs amb finalitat terapèutica que es desenvolupen a Europa. El projecte forma part d’una iniciativa en la qual participen deu especialistes de cinc països de la Unió Europea (Àustria, Itàlia, Grècia, Suïssa i Espanya) i, entre d’altres malalties, ajudaran a superar els trastorns de l’alimentació, com ara l’anorèxia o la bulímia.

La iniciativa, segons ha explicat l’hospital de Bellvige, pretén crear videojocs terapèutics dins del marc dels anomenats serious games. Aquest concepte fa referència als jocs d’ordinador que no serveixen només per jugar, com ara els que ajuden aprendre idiomes o a millorar la memòria.

Els especialistes confien en la potencialitat terapèutica del videojoc, ja que col·loca l’usuari en posició d’interioritzar un rol, cosa que pot facilitar l’aprenentatge de determinades estratègies. Els jocs tindran un entorn gràfic de realitat virtual en tres dimensions, i els prototips estaran elaborats el mes de novembre, data a partir de la qual es podran començar a recollir els primers resultats.

Veure en línia : VIA LA MALLA

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: