Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Dones en Xarxa

10 anys de dones en xarxa, #dex10

dilluns 19 de maig de 2014

10 anys de dones en xarxa, #dex10

A dones en xarxa fem deu anys (2004-2014) i per tal de celebrar-ho amb tots vosaltres, hem adaptat el nostre concurs Femitic a Femitic10, amb nous formats adequats als nous temps, més àgils, més quotidià, més diari...Instagram.

Durant aquests mesos us convidem a publicar fotos a favor dels drets de les dones amb l’etiqueta #dex10 a les xarxes socials i un cop a la setmana, en destacarem una. Podeu publicar la foto a qualsevol xarxa, és molt important que estigui bé etiquetada per tal de localitzar-la. Us podeu inspirar en les fotografies de les anteriors edicions de Femitic

Femitic10 i #dex10 neixen per omplir el buit de presència de les dones a la xarxa (com a reflex de la societat en la que vivim), per tal de promoure la participació de les dones a internet, per la generació de sinergies.

Les dones continuem sent poc visibles tant pel que fa a la creació de continguts que es pengen a la xarxa i com per la temàtica pròpies de les dones. Amb aquesta iniciativa #dex 10 pretenem promoure la participació de les dones a internet i visibilitzar el talent de les dones, sovint ocult entre un predomini de criteris masculins o bé, masculinitzats.

La bretxa de gènere en ús d’internet pel mobil és de 8,4 punts, el 53,8% de les persones que es connecten en mobilitat en els últims 3 mesos son homes, front al 46,4% de les dones, 8,4 punts de diferencia. Dades del estudi “Perfil sociodemográfico de los internautas” del ONTSI (datos INE 2013).
La connexió a internet també presenta diferències: accedeixen cada setmana a internet el 65,85% persones, 69,1% d’homes i 62,6% dones, per tant la bretxa digital de gènere representa 6,5 punts, a Espanya.

Dones en xarxa celebra aquest any 10 anys de presència a la societat i a les xarxes. Una dècada treballant per les dones, per la igualtat, per la seva presència a l’espai públic, per donar a conèixer la seva tasca, però també 10 anys de denúncies. Les més flagrants, sens dubte, la dels feminicidis, però d’altres discriminacions laborals, empresarials, el sostre o el penya–segat de vidre. L’actualitat ens porta a tornar a defensar els drets que pensàvem consolidats, com l’agressió a les dones i a la llibertat que és la contrareforma de la llei de l’avortament.

Hem vist com les dones s’apropaven al món a través de la finestra que és internet, i hem treballat (i treballem) per l’empoderament de les dones, en definitiva.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: