Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
#womanlidertic : Breus

11 blocs de tecnologia escrits per dones 3.0

dijous 12 de setembre de 2013

11 blocs de tecnologia escrits per dones 3.0

La nostra tradició cultural ha solgut relacionar les noies amb el rosa i les nines , i als nois amb el blau i els cotxes . Avui en dia amb la tecnologia ha passat una mica igual , al principi , sembla cosa d’homes. Aquesta afirmació està basada en la quantitat de mitjans de comunicació , blocs i notícies de tecnologia que hi ha creades per homes , i el poc , en comparació, que hi ha escrit per dones . No obstant això, cal dir que es poden trobar dones que escriuen en diaris o blocs sobre tecnologia , però que no compten amb un de propi , així com hi ha molts homes que sí ho fan . Per això , sense rendir-nos, hem seleccionat 11 blocs de tecnologia escrits per dones 3.0 .

Espanya trobem a Rosa Jiménez Cano , escriptora sobre tecnologia a El País i amb un compte a Twitter a la qual segueixen més de 32.000 ’followers ’ . Ella mateixa es descriu com una " techies girl ’

Noia geek , un bloc sobre tecnologia , web , programari i videojocs des d’una perspectiva femenina . Elena és blocaire al portal i al seu compte de Twitter actualitza les noticies . El web , amb tons violetes i roses , conté diferents seccions i també compta amb banners de ’el més llegit ’ , ’el més votat’ i el ’ més comentat’ , fent el bloc més participatiu .

A l’altra banda de l’atlàntic trobem Gina Trapani , una blocaire tecnològica que ha aconseguit més de 295.000 seguidors a Twitter, gràcies al seu portal Lifehacker , amb un subtítol que diu ’ Tips , tricks , and downloads for getting things done’ , una mena de ’ Consells , trucs i descàrregues per fer les coses ’ . Aquesta web és bastant popular entre el gremi tecnològic , ja que se centra a analitzar i aconsellar sobre tecnologia i no només donar la notícia .

Xeni Jardin és una periodista coeditora del portal Boing Boing , un web de tecnologia i cultura en què parlen de temes molt variats , però sempre amb un punt tecnològic . També ha contribuït en mitjans com Wired , NYTimes , o Guardian , segons assenyala en el seu perfil . El seu compte a Twitter té 78.000 seguidors .

Meagan Marie solia treballar per Game Informer , ara , és la community manager de Crystal Dynamics , més coneguda per encarnar Lara Croft ia altres personatges del món dels videojocs en alguns dels cosplay més reeixits de la franquícia Tomb Raider . Segons la seva pròpia descripció es dedica a "jugar a videojocs pel dia , llegir còmics a la nit i córrer disfressada el cap de setmana " . En el seu blog parla sobre el vestuari més ’ cool’ de cosplay .

Veronica Belmont és conductora de web shows sobre videojocs , com Tekzilla , on es publiquen tips d’ajuda sobre tecnologia . Té un podcast anomenat The Sword and Laser i escriu per a diferents publicacions sobre la indústria del gaming .

Jolie 0’donell és una periodista de tecnologia que estudia la "ciència de la computació". Ha publicat llibres sobre tecnologia i ha participat en televisió . També escriu sobre les últimes notícies d’Internet , programació i electrònica de consum . A Twitter el segueixen més 51.000 perfils .

Raya , una noia de Florida que s’ha obert camí en el món de la tecnologia gràcies als seus vídeo blocs sobre videojocs i altres temes . Els seguidors a Twitter ja són més de 112.000 i té un canal a Youtube amb milers de subscriptors .

Meghan M. Biro , una nord-americana que és CEO i fundadora del grup TalentCulture Consulting Group , i escriu un bloc a la revista Forbes sobre tecnologia i empreses . El seu compte de Twitter és seguida per més de 61.000 persones .

Per la seva banda, la novaiorquesa Sandy Carter es descriu com una apassionada en social media , i així ho demostra al seu bloc i al seu perfil de Twitter .

En amèrica llatina , podem destacar el bloc de Dones Construint , comunitat de blocaires compromeses amb dones que usen Internet i les TIC i que compten ja amb uns 12.500 seguidors a Twitter.

Font: Orange

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: