Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Noticies

12 Dones inspiradores en Ciències de dades, Big Data

dimarts 12 d'abril de 2016

12 Dones inspiradores en Ciències de dades, Big Data
Les dones constitueixen la meitat de la població, però ha estat ben documentat que no s’acosten a la paritat en els camps de "STEM" (acrònim de ciencia, tecnología, ingeniería y matemáticas en anglès). Podria l’ascens de grans volums de dades, i de la ciència de dades oferir a les dones un camí més clar per a l’èxit en la tecnologia? Heus aquí una llista de les 12 dones inspiradores que treballen en big data i ciència de dades.

12 Inspiring Women In Data Science, Big Data és una iniciativa de Jessica Davis publicat a InformationWeek, que des de Dones en Xarxa volem donar a conèixer perque creiem que és important compartir continguts que reconèixen a les dones de l’àmbit científic i TIC.

Karen Matthys

Directora Executiva per a socis externs a l’Institut Stanford per a la Enginyeria Matemàtica i Computacional

La pròpia Matthys va començar en un camp de STEM (acrònim de ciencia, tecnología, ingeniería y matemáticas en anglès), i es va guanyar una Llicenciatura de Ciencies en Enginyeria de Sistemes de la Universitat de Virgínia. Però igual que moltes dones, ella va deixar l’ "STEM". Va obtenir un MBA de la Universitat de Stanford, i va treballar en Apple i Cel·lular One en rols de senior marketing abans de passar a servir com a directora a Indigo Partners, una empresa de consultoria de gestió.

Com a directora executiva de ICME a Stanford, Matthys està promovent el proper esdeveniment, les beques, i treballar en la campanya del 30 per 30, que té l’objectiu d’augmentar en un 30% els rols de les dones en la ciència de la computació i l’enginyeria en tots els nivells de les organitzacions per a l’any 2030.
(Imatge: InformationWeek)


Jill Dyche
VP SAS Millors Pràctiques a SAS Institute

Twitter: @jilldyche

Dyche era directora d’una empresa de consultoria de gestió, Baseline Consulting Group, que va ser adquirida pel líder d’anàlisi de SAS a 2012. És l’autora de diversos llibres, incloent el més recent, La nova TIC: Com els líders de la tecnologia estan permetent l’estratègia comercial a l’era digital.

Dyche està treballant actualment en un projecte paral·lel, un llibre electrònic que advoca per millores simples en les estratègies de refugi per a animals per millorar les taxes d’adopció de mascotes. Ella va parlar d’aquest projecte, que és enfocat a les dades, i el seu treball voluntari en refugis d’animals de l’àrea de Los Angeles durant el dinar de "Women in Big Data" a Strata + Hadoop.
(Imatge: Jill Dyche a través de Twitter)


Yanbing Li
Vicepresidenta i directora general d’emmagatzematge i disponibilitat de VMware.

Twitter: @ybhighheels

Encara que no és estrictament una especialista en Big Data, Yanbing Li va donar una conferència durant el dinar de Women in Big Data sobre els objectius d’enfocament i de carrera - i sobre com va fer ajustos en els rols als que volila arribar dins de VMware per posar-la en el camí cap al seu objectiu estratègica llarg termini de convertir-se en la CEO d’una gran empresa. "Hem de ser molt conscients de no sempre recórrer a la via de menor resistència", va dir als assistents al dinar. El nou camí que triïs per aconseguir el teu objectiu pot no ser una tasca fàcil. Però això no vol dir que no val la pena. "Tenir un objectiu clar em dóna molta força per triar aquest camí difícil".(Imatge: Yanbing Li a través de LinkedIn)

Jana Eggers
CEO a Nara Logics

Twitter: @jeggers

Jana Eggers és CEO de Nara Logics, una companyia d’intel·ligència artificial que està aprofitant els nous descobriments de la neurociència per modelar les dades en els ordinadors. Prèviament ella ha estat propietaria i dirigit d’altres companyies. Ha estat directora del Laboratori d’Innovació a Intuit i com GM de QuickBase, i també ha treballat com a analista.

Va utilitzar part del temps de la seva intervenció a l’esdeveniment Strata + Hadoop en un discurs per reclutar nous pensadors en el camp de la IA. "Per arribar a millores radicals, necessitem noves idees," va dir.(Imatge: Jana Eggers a través de Twitter)


Megan Price
Directora Executiva de Human Rights Data Analysis Group

vídeo d’obertura a Strata + Hadoop

Durant la seva intervenció a Strata + Hadoop, Price va oferir una actualització d’estat a la missió en curs de la seva organització per descobrir i quantificar els abusos dels drets humans. La seva organització aprofita l’anàlisi estadística per fer aflorar proves per al seu ús com a testimoni per impulsar l’acció i el canvi.

El grup ha treballat en una sèrie de projectes en llocs que inclouen Guatemala, Colòmbia i Síria. Per als projectes de Síria, Price va treballar com a estadística principal i autora de dos recents informes encarregats per l’Oficina de l’Alt Comissionat de Drets Humans de l’ONU sobre morts documentades en aquell país.

És investigadora al Centre pels Drets Humans de la Universitat Carnegie Mellon, i va obtenir el seu doctorat en bioestadística.(Imatge: InformationWeek)


Neha Narkhede
Cofundadora i directora de tecnologia a Confluent

Twitter: @nehanarkhede

Narkhede és una de les cofundadores de Confluent, una empresa dirigint una eina de big data popular que permet capacitats de streaming en temps real - Apache Kafka. Narkhede i els seus cofundadors originalment van desenvolupar la tecnologia quan tots estaven treballant a LinkedIn.(Imatge: Neha Narkhede a través de Twitter)


Amy O’Connor
Big Data Evangelista a Cloudera

Twitter: @ImAmyO

O’Connor es va unir a Hadoop distributor Cloudera el 2013, arribant a la companyia des de Nokia, on va ser directora senior de big data. Va presentar una sessió de exemples dús de big data per a les empreses de telecomunicacions en el recent esdeveniment Mundial Strata + Hadoop. En el seu treball a Cloudera, aconsella als clients a mesura que introdueixen i adopten solucions de big data.Té una llicenciatura en Enginyeria Elèctrica de la Universitat de Connecticut i un MBA de la Universitat Northeastern.(Imatge: Amy O’Connor a través de Twitter)


Mònica Rogati
Equity Partner, Data Collective at Advisor, Insight Data Science

Twitter: @mrogati

Mònica Rogati és l’ex vicepresident de dades a l’empresa de "wearables" Jawbone i ex científica de dades de LinkedIn. Avui es centra en proporcionar la deguda diligència tècnica i assessorament al grup de capital risc Data Collective i treballa com a assessora per al programa de becaris Insight Science Data, una beca de formació post-doctoral per tancar la bretxa entre el món acadèmic i les carreres científiques de dades. Ella va va participar com a conferenciant a l’acte de Novembre del Women in Data Science

Ella té un doctorat en ciències de la computació de la Universitat Carnegie Mellon.(Imatge: Mònica Rogati a través de Twitter)


Jennifer Tour Chayes
Científic Distingida i Directora General a Microsoft Research

Val la pena veure aquest vídeo de l’entrevista al "ThisWomen in Data Science" sobre la promesa de la ciència de dades per a la solució dels grans problemes.

Chayes es va presentar a la primera conferència del "ThisWomen in Data Science" a Stanford el novembre de 2015, parlant de ciència de la xarxa i la seva importància en l’estudi de tot, des de les xarxes socials en línia fins a la genòmica del càncer.

"El més important és prendre riscos. Les dones tendeixen a pensar que necessiten estar més altament qualificades per fer alguna cosa", va dir Chayes durant la taula rodona a l’acte de Women in Big Data a Stamford al novembre. "No s’ha de deixar que el teu temor sobre les teves pròpies habilitats o el temor a que podries ser un impostor o qualsevol altre cosa tingui cap relació amb el tipus de decisions que prenguis. Només has de prendre aquesta part del teu cervell i dir gràcies per compartir i despres trere-t’ho del cap. De debò, només cal deixar-ho a un costat. Tots tenim aquesta part del nostre cervell i si hagués escoltat aquesta part del meu cervell, hauria tingut una vida molt avorrida ".

Chayes té un doctorat en Física Matemàtica de la Universitat de Princeton.
(Imatge: Jennifer tour Chayes LinkedIn)


Caitlin Smallwood
VP, Ciència i Algorismes en Netflix

Entrevista a Women in Data Science

Smallwood porta un grup avançat de matemàtics, científics i estadístics de dades d’aquesta empresa d’entreteniment digital. El seu grup es centra en el modelatge predictiu, la investigació d’algoritmes i creació de prototips, i altres anàlisis profundes de tota la companyia. L’equip està tractant de predir la demanda de pel·lícules i programes de televisió, per crear models de recomanació, i per millorar el model de retenció de clients. La seva carrera ha inclòs el treball a Yahoo com a directora de solucions de dades i a PricewaterhouseCoopers com a alta directiva en consultoria quantitativa.

Té un Master en investigació d’operacions de la Universitat de Stanford i una llicenciatura en Matemàtiques i Filosofia a William & Mary.(Imatge: Caitlin Smallwood a través de LinkedIn)


Carrie Grimes
Enginyera Distingida de Google

Entrevista a Women in Data Science

Carrie Grimes ha passat la seva carrera a Google, on actualment treballa en la planificació basada en dades de recursos, anàlisi de costos, i el programari de gestió del clúster distribuït com a part del Technical Institute Group.

"Trobar l’algoritme correcte és només una part del problema", va dir Grimes en la seva presentació al Data Science de Stanford al novembre de 2015. "Fins i tot amb la solució correcta des del punt de vista d’un algoritme,has de trobar la manera de fer que funcioni a la pràctica, i que la ciencia de dades avanci és un component important de com succeeix això ".

Grimes té un doctorat en Estadística per la Universitat de Stanford i una llicenciatura en antropologia de la Universitat de Harvard.(Imatge: Carrie Grimes a través deLinkedIn)


Kelly Thompson
SVP, Global Category Development and Merchandise Solutions al departament de comerç electrònic de Wal-Mart.

Presentació al Women in Data Science

Thompson dirigeix l’estratègia, l’estructura i el model operatiu de Wal-Mart per combinar el marxandatge amb dades i anàlisi. Wal-Mart és una de les empreses més grans en el món, i la gent pensa de les grans empreses que son lentes, però Thompson va dir que la seva organització està de fet construint una cosa més àgil dins d’aquesta gran empresa.

"En realitat, estem construint una empresa de tecnologia, una startup tecnologica, dins de Wal-Mart", va dir al seu discurs al Women in Data Science durant l’esdeveniment de novembre de 2015 a Stanford. Va assenyalar que la seva organització, Walmartlabs, ha realitzat 15 adquisicions en els últims 3 anys, dóna feina a 3.000 tecnòlegs, i té 12 llocs web a tot el món.(Imatge: Kelly Thompson a través de LinkedIn)

Veure en línia : 12 Inspiring Women In Data Science, Big Data

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: