Webs Locals

Entitats d’Olesa de Montserrat

Agenda d’Olesa de Monsterrat [+]

Avui és: 24-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Olesa de Montserrat

2a Trobada Intercultural d’Olesa de Montserrat

dimecres 14 de desembre de 2011

2a Trobada Intercultural d'Olesa de Montserrat

Una de les activitats principals d’aquest diumenge, conjuntament amb la paella popular al Parc Municipal amb motiu de la Marató de TV3, serà la celebració de la 2a. Trobada Interculturald’Olesa de Montserrat.

Una activitat organitzada pel departament de Diversitat i Convivència de l’Ajuntament i diferents entitats culturals del municipi. Aquesta segona edició s’ha organitzat atenent la bona resposta de la primera trobada intercultural celebrada l’any passat al teatre de La Passió. De fet, enguany s’han sumat 4 països més a la trobada i consistirà en mostra de balls tradicionals d’arreu del món però també parades amb mostres culturals de diferents països amb objectes típics, fotografies i informació de diferents tradicions.

La tècnica de diversitat i convivència de l’Ajuntament, Montse Muñoz, ha explicat que aquesta trobada serà un espai de coneixement i de convivència i que, a més, servirà perquè la població immigrada tingui una oportunitat de donar a conèixer les seves tradicions i cultura. Hi participaran països com el Marroc, Bolívia, Argentina, Equador, Romania, entre d’altres. També hi participa Catalunya ja que des d’Olesa es comptarà amb entitats tradicionals com sardanes, gegants, bastoners o l’escolania.

El departament de Diversitat i Convivència de l’Ajuntament ha valorat de positiu i necessari aquest tipus d’activitats ja que permeten establir contactes i relacions entre els diferents col·lectius que d’altra manera serien molt difícils que es produïssin. Montse Muñoz ha destacat que a Olesa hi conviuen una seixantena de nacionalitats diferents tot i que les que tenen més pes són les que tindran representació a la trobada intercultural de diumenge.

La trobada intercultural també servirà per explicar als olesans de diferents procedències, la importància de La Marató a Catalunya i també fer costat a una activitat organitzada per l’entitat veïnal de La Central, sobretot perquè amb el projecte Remix han estat tot l’any treballant al costat de les associacions de veïns.

La segona trobada intercultural començarà al parc municipal a les 11 del matí i fins a les dues del migdia, donant el relleu a la paella popular que s’organitza per La Marató.

(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM)

Veure en línia : http://www.olesam.cat

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: