Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Emprenedores : Breus

300 EMPRESÀRIES I DIRECTIVES ES VAN DONAR CITA A LA SEGONA EDICIÓ DEL WOMEN 360º CONGRESS

divendres 16 d'octubre de 2015

300 EMPRESÀRIES I DIRECTIVES ES VAN DONAR CITA A LA SEGONA EDICIÓ DEL WOMEN 360º CONGRESS

El lideratge femení, la medicina predictiva i l’estrès van centrar tres de les vuit ponències del congrés.

Prop de 300 empresàries i directives es van donar cita al congrés, que va comptar amb ponents de primer nivell, com Javier Alonso, director corporatiu de RRHH de Loewe, que va analitzar l’evolució i les oportunitats de la dona en el terreny professional, i Amalia Lafuente , doctora en Medicina i Cirurgia, que va parlar sobre la medicina predictiva i genòmica, l’objectiu és "oferir una major longevitat i qualitat de vida". La psicòloga i sexòloga Carme Sánchez Martín va destacar en la seva conferència "la importància de la salut sexual com un dret fonamental reconegut per l’Organització Mundial de la Salut" i l’oncòloga Natalia Eres explicar els riscos de l’estrès a l’Alta Direcció. Ells van conduir quatre de les vuit ponències del congrés, que va tornar a comptar amb la presència de cares conegudes, com la model i presentadora Elsa Anka i l’entrenadora de natació sincronitzada del Club Natació Kallipolis, Anna Tarrés. També van assistir algunes empresàries i executives de l’alta direcció, com Anna Gener, Gemma Cernuda, Josi Hernansáez, Dolors Feliu, Paula Fernández-Ochoa, Sonia Mulero i Helena Torras, entre d’altres.

En el discurs inaugural va intervenir Rosa Cuscó, directora del congrés, que va destacar la importància de perdre la por al càncer, una malaltia que, segons l’OMS, afectarà d’aquí a 20 anys a una de cada dues persones, i ha avançat que el Women 360º Congress oferirà l’any que ve una jornada informativa dedicada a aquesta malaltia.

A més de les conferències, el congrés va comptar de nou amb la presència de Pilar Gómez-Acebo, consellera i assessora per a l’Alta Direcció, qui va conduir un interessant i pràctic workshop sobre les emocions directives en què va exposar les assignatures més dures per als directius, com comunicar un acomiadament o escoltar bé, i va proposar als assistents que les resolguessin d’una manera positiva. Després del workshop, i com ja va fer en la primera edició del Women 360º Congress, Rosaura Alastruey, experta en Màrqueting Digital, va dirigir una sessió de networking 3.0 que va portar els presents a establir contactes de referència a través d’un divertit joc.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: