Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 13-11-2018
>
<
Novembre'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Societat : Breus

4 de cada 10 ONG compleixen la quota de 40 % de dones en òrgans de govern

dijous 6 de març de 2014

4 de cada 10 ONG compleixen la quota de 40 % de dones en òrgans de govern

Un total de quatre de cada 10 ONG espanyoles compleixen la quota del 40 % de dones en els seus òrgans de govern proposada per Brussel · les, segons un estudi realitzat per la Fundació Lealtad, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març.

El document, en el qual s’analitza la presència de les dones en els òrgans de govern de les ONG de la Guia de la Transparència i les Bones Pràctiques , també constata que la mitjana de dones en l’òrgan de govern de les ONG (38%) triplica el percentatge de dones en els consells d’administració de les empreses .

L’estudi afegeix que les ONG amb índexs més alts de compliment de la quota són les organitzacions petites i molt grans , i puntualitza que en el 58% de les ONG el lloc de director i / o president l’ocupa una dona .

Pel que fa a la mida de les organitzacions analitzades , el 45 % de les ONG que gestionen menys d’un milió d’euros i el 44 % de les entitats amb un pressupost superior als 25 milions d’euros compleixen la quota .

" Per cada dona que exerceix el càrrec de consellera en una empresa , hi ha tres dones que desenvolupen una tasca similar a la junta directiva o patronat d’una ONG " , ha assenyalat la directora general de la Fundació Lleialtat , Patricia de Roda , per a qui " les dones no només compten amb una major representació en els òrgans de govern de les ONG , a més , en una de cada dues organitzacions analitzades per la Fundació Lleialtat , el lloc de director l’ocupa una dona".

"Els responsables de les ONG s’enfronten a reptes molt similars als dels executius empresarials com la gestió i motivació d’equips multidisciplinaris , el treball en entorns multiculturals , la captació de recursos o l’optimització de processos per aconseguir més eficiència", detalla.

Font: Europa Press

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: