Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Emprenedores : Breus

40 Espanyoles inicien el programa europeu "Promociona" per altes directives

divendres 15 de novembre de 2013

40 Espanyoles inicien el programa europeu "Promociona" per altes directives

Les quaranta espanyoles seleccionades per participar en el programa d’alta direcció europeu "Promociona" han iniciat avui la seva formació, que té com a objectiu impulsar l’accés femení als llocs directius i als consells d’administració del nostre país.

El programa ha estat inaugurat pel president de la CEOE, Juan Rosell , la directora general de l’Institut de la Dona i per la Igualtat d’Oportunitats , Carme Plaça , el president de Coca Cola Iberia , Marcos de Quinto , l’ambaixador noruec a Espanya , Johan Christopher Vibe , i la directora general d’Esade , Eugènia Bieto .

El programa està cofinançat per l’Espai Econòmic Europeu en un 85 % ( majoritàriament fons noruecs ) , el Ministeri de Sanitat , Serveis Socials i Igualtat i la CEOE , i dirigit per llicenciades en Empresarials i Enginyeries , entre d’ altres carreres , amb quinze anys d’experiència professional i elevat nivell d’anglès .

Tracta de sensibilitzar i comprometre a les empreses i , per això , s’ha realitzat un treball previ entre aquestes, que han estat les que han escollit a les candidates i s’han compromès " a perseguir activament la seva promoció" una vegada finalitzat el curs , segons ha informat la CEOE i Esade en un comunicat .

Un terç de les participants són llicenciades en Econòmiques i Empresarials , mentre que les enginyeres en Telecomunicacions , Industrial , Aeronàutica , Informàtica o Camins suposen el 20 % del total .

Desenvolupen la seva activitat en empreses de diferents mides i sectors ( una quarta part són Pimes i 8 formen part de l’IBEX 35 ) , principalment a Madrid , tot i que també hi ha de Valladolid , Màlaga , Navarra i Barcelona .

" Promociona " és un dels projectes inclosos en el programa "Igualtat i Conciliació " que està duent a terme el departament d’Ana Mato a través de la secretaria d’Estat de Serveis Socials i Igualtat , l’objectiu és avançar cap a la igualtat real i efectiva d’oportunitats , fonamentalment en l’àmbit laboral .

Al costat de les edicions d’enguany i del pròxim , en 2015 es realitzarà un programa especial encaminat a formar conselleres per a Consells d’Administració.

Font: EFE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: