Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Cornellà [+]

Avui és: 24-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

#5dejuliol a les 22h a les places

dijous 26 de juny de 2014

#5dejuliol a les 22h a les places

La campanya Dret al propi cos fa una crida pel dissabte 5 de juliol a les places dels diferents municipis a les 22h davant el començament del tràmit parlamentari de la contrarreforma de la llei de d’avortament. A continuació reproduïm la convocatòria:

Crida de la campanya pel Dret al propi cos: Seguim en #alertafeminista davant la contrarreforma de l’avortament Seguim en #alertafeminista davant la contrarreforma de l’avortament

Davant l’ofensiva institucional engegada pel Govern espanyol per aprovar la contrarreforma de la llei d’avortament impulsada pel Ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón, la Campanya pel Dret a l’Avortament Lliure i Gratuït vol manifestar el següent:

Tot i que el Consell General del Poder Judicial, el Consell Fiscal i el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat han donat el vist i plau a l’avantprojecte de llei de Gallardon, recordem que la contrarreforma encara no està aprovada i la llei del 2010 es manté vigent. Es preveu que el Ministre presenti la seva proposta molt aviat al Consell de Ministres que es reuneix els divendres, el que suposaria l’inici de la tramitació parlamentària. La llei passaria al Senat i aquest l’hauria d’aprovar perquè passi el Congrés dels Diputats, el darrer tràmit per la seva aprovació.

Si finalment el Congrés dels Diputats aprova la contrarreforma de l’avortament, convoquem a totes les persones, col•lectius i organitzacions solidàries amb el dret a decidir de les dones sobre el seu propi cos d’arreu del territori català i més enllà a concentrar-se davant la Delegació de Govern o seu del PP de la seva ciutat o poble a les 19h d’aquell mateix dia per mostrar el nostre rebuig a una llei que atenta contra els drets sexuals i reproductius de les dones i la salut pública. I estiguem atentes a les convocatòries que hi haurà aquells dies!

El proper dia 5 de juliol, us convidem a sumar-vos a l’acció descentralitzada ‪#‎VdeVagina‬ per defensar que nosaltres decidim. Si el vostre col•lectiu o organització vol sumar-se i encara no heu rebut la informació, podeu contactar-nos a dretalpropicos@gmail.com. Estigueu atentes i atents…

Ens trobarem també als carrers per continuar refermant el 28 de setembre com el nostre Dia Internacional per la Despenalització de l’Avortament. Aquell dia, arreu del món, caminarem plegades pel tornar a dir que les dones decidim, la societat recolza, i l’Estat garanteix.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: