Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-02-2017
>
<
Febrer'17
llmamejovessum
3031 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
Cultura

5è Congres Estatal d’Economia Feminista

dijous 12 de març de 2015

5è Congres Estatal d'Economia Feminista

Els dies 2, 3 i 4 de juliol de 2015 es celebrarà a Vic, el V Congreso Estatal de Economía Feminista, organitzat per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

En el congrés s’abordaran la diversitat de temàtiques que, des del feminisme, contribueixen a la visió crítica del sistema econòmic hegemònic, i estarà estructurat en tres blocs: 1) Comunicacions 2) Formació i 3) Acció i debat.

Fins al proper 15 de març està obert el termini d’acceptació de resums per a les comunicacions acadèmiques i deixarem un temps més per a que arribin propostes des de les entitats de dones, moviments socials i societat civil. Quant als tallers formatius i les sessions centrades en l’acció i el debat, cal dir que el comitè organitzador del V Congreso està obert a rebre propostes provinents tant del món acadèmic com de l’associatiu. En aquest sentit, en el document adjunt podeu consultar la proposta de línies de formació i debat amb què estem treballant fins al moment.

A mesura que es vagin concretant les diverses informacions referides al V Congreso Estatal de Economía Feminista (programa definitiu, ponents, tallers, etc.) es podran consultar alblog al Facebook del congrés o al Compte de twitter

Per a comunicar-vos amb el comitè organitzador: economia.feminista@uvic.cat
V Congreso Estatal de Economía Feminista

Veure en línia : V Congreso Estatal de Economía Feminista

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: