Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Societat

60 Agents Locals d’Igualtat promouran les polítiques de gènere en els municipis

dijous 8 de novembre de 2007

60 Agents Locals d'Igualtat promouran les polítiques de gènere en els municipis
Enguany, 60 agents participaran en el programa d’Agents Locals d’Igualtat de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de promoure la realització de programes i la creació d’estructures en l’àmbit local per tal de fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

El programa es realitza en col.laboració amb la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball del Departament de Treball i el Servei d’Ocupació de Catalunya, ambdós de la Generalitat de Catalunya.

Els Agents locals d’Igualtat tenen com a funcions principals fomentar la sensibilització en matèria de gènere i impulsar una cultura d’igualtat, planificar programes específics que incorporin la perspectiva de gènere, assessorar sobre el desplegament de plans d’igualtat a les empreses; a més d’assessorar a entitats ciutadanes, especialment, aquelles relacionades amb l’àmbit laboral o empresarial.

L’any 2006, la Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania, en col·laboració amb el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, va crear el programa d’Agents Locals d’Igualtat amb la voluntat de treballar conjuntament per al desenvolupament d’accions adreçades a avançar en el reconeixement dels drets de les dones i, específicament, a desplegar una xarxa local d’agents d’igualtat a la província de Barcelona. Ara, aquest programa s’ha consolidat i ha passat dels 25 agents contractats inicialment l’any passat, als 60 d’aquest 2007.

En aquest sentit, la diputada d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Imma Moraleda, i la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, Sara Berbel, han presentat avui el nou programa a personal tècnic i regidors i regidores dels 60 ajuntaments que participen en aquest programa. Un programa que també contempla la figura d’una comissió de seguiment per tal de coordinar i fer el seguiment del projecte, establir continguts i calendaris d’intercanvi d’informació relacionada amb el desenvolupament del programa, seleccionar les entitats locals, i dissenyar les accions de formació, entre altres funcions.

D’altra banda, la Diputació de Barcelona també compta amb una xarxa de 25 agents locals de Diversitat i Ciutadania que treballen en l’àmbit de la immigració i la interculturalitat que tenen com a missió fonamental afavorir la convivència ciutadana i el civisme. En l’àmbit de la joventut, la Diputació ofereix als ajuntaments una xarxa de dinamitzadors juvenils a l’espai públic, que enguany comptarà amb 25 professionals.

En col.laboració amb: