Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Violència de Gènere : Breus

700 parells de sabates per a 700 dones assassinades

dilluns 7 de juliol de 2014

700 parells de sabates per a 700 dones assassinades

700 parells de sabates de dona per recordar el buit que deixen les víctimes de la violència de gènere. Aquesta és una d’aquelles accions que es poden trobar aquests dies a la "Setmana negra", fruit de la iniciativa d’un grup de 14 associacions que constitueixen la Xarxa de Diàlegs Feministes d’Astúries. Alguna d’elles són AFA, Dones Joves, "Comadres", Advocades per la Igualtat, Maeve i Nielda. Aquesta xarxa té com a finalitat buscar pactes d’accions i campanyes, entre moltes altres coses, en contra de la violència de gènere. El seu lema, en aquesta ocasió, és "La seva absència deixa empremta".

Gemma Coira explica que aquesta iniciativa de formar la xarxa sorgeix a finals del mes d’abril a Màlaga. "Es va fer una convocatòria a nivell de tot l’Estat per reunir a les associacions de dones i així buscar pactes d’accions en comú sobre els quals treballar. Un d’ells va ser el de la violència de gènere: l’acció conjunta que es va proposar va ser enviar un comunicat de les associacions al Congrés, que es va dur a terme el passat 25 de juny. Aquell mateix dia, a Astúries, es va fer una roda de premsa en la qual es va explicar com s’havien constituït i que, aprofitant la ’Setmana negra’ , s’anava a realitzar l’acte de reunir els 700 parells de sabates de dona ".

L’acció d’aquests dies a Gijón recorda el calçat que a Auschwitz serveix de commemoració de les víctimes. "Les sabates es van numerant per recordar a aquestes dones perquè encara que no podran calçar, nosaltres caminarem per elles", comenta Gemma Coira.

Cal recordar que des de fa deu anys que va entrar en vigor la llei Orgànica Contra la Violència de Gènere han estat assassinades més de 700 dones a mans de les seves parelles o exparelles. "Xifres vergonyoses per a qualsevol país, però més encara per a un que es defineix a si mateix com modern i democràtic." afegeixen en el seu manifest.

La Nueva España

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: