Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
#womanlidertic
Article de Lourdes Muñoz Santamaria

8.000 followers. Què m’aporta twitter?

dijous 3 d'octubre de 2013

8.000 followers. Què m'aporta twitter?

A continuació reproduïm l’article publicat al bloc de Lourdes Muñoz Santamaria amb motiu d’haver arribat als 8.000 followers

Vull agrair a totes les persones que em segueixen a twitter el fet d’haver arribat als 8.000. Això m’ha inspirat per escriure “Què m’aporta twitter?” i, com veureu, el més important no és el nombre sinó tot el que ens permet compartir aquesta xarxa. Compartir coneixement genera més coneixement i estar en xarxa ens enforteix.
1- M’activa. A twitter practico més l’activisme perquè m’assabento de campanyes que promouen altres persones en favor dels drets de les persones.
2- Activo. M’ajuda a promoure l’activisme. És una excel·lent eina per promoure campanyes d’activisme, centrades en temes concrets com ara els drets de les dones, els digitals o per reivindicar una Barcelona millor… Això és possible sempre que estiguis prèviament connectada amb persones amb qui comparteixes inquietuds.
3- Escolto. Cada dia entro a twitter a escoltar les opinions de la ciutadania en els temes que afecten el present i el futur .
4- Comparteixo. Trobo i comparteixo novetats sobre els temes dels meus àmbits d’actuació perquè compartir ens fa a les persones una mica més sàvies i una mica més solidàries.
5- Descobreixo persones. En tots els àmbits hi ha moltes persones amb les quals compartir i construir realitats, enraonar de desitjos i, fins i tot, desvirtualitzar per compartir un bon cafè.
6- Dono difusió a les idees més rellevants d’activitats en què participo. El meu propòsit és donar a conèixer les bones idees que d’altra manera quedarien limitades a les persones que són presents a cada acte o activitat.
7- Em comunico de forma directa amb la ciutadania sense intermediació. Dono la meva opinió, publico a internet la meva opció sobre qualsevol tema, sense intermediaris.
8- M’expresso de forma ràpida sobre l’actualitat. Twitter combinat amb el mòbil permet publicar a l’instant les teves idees. La immediatesa no ens ha de portar a la imprudència. Opino ràpid d’allò que tinc criteri clar i reflexiono el que calgui d’allò que em genera dubtes.
9- Aprenc d’altres persones, gent de diferents idees, diferents llocs, sectors de població, interessos; em dóna més diversitat en la meva xarxa ciutadana de contactes. Em dóna la possibilitat d’aprendre.
10- M’enxarxo. Permet mantenir complicitats per poder afrontar reptes, buscar solucions i construir projectes per assolir els drets de les persones.

Lourdes Muñoz Santamaria

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: