Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Societat

8 de març de 2007: el dia de totes

dilluns 5 de març de 2007

8 de març de 2007: el dia de totes
Des de Dones en Xarxa us oferim un recull d’activitats al voltant del Dia Internacional de la Dona d’enguany. N’hi ha els actes de la Xarxa Feminista, l’Institut Català de la Dona, diversos municipis de Catalunya i els principals sindicats. Us convidem també a fer una ullada a la nostra agenda.

XARXA FEMINISTA

Jo em cuido i et cuido, tu em cuides… la cura és un dret

Aquest es el títol del manifest difós la Xarxa Feminista, centrat enguany en la cura, la dependència i les necessitats vitals de les persones. La Xarxa denuncia la invisibilitat i la manca de valoració del treball que han fet les dones al llarg dels temps, malgrat la importància social d’aquesta tasca, i posa de relleu l’actual paper de les dones immigrades en la cura de les persones “perquè la nostra societat no ha sabut, o no ha volgut, donar resposta a aquest tipus de dedicació des de les seves pròpies possibilitats”. La Xarxa Feminista proposa una reflexió social sobre els drets de cura i ciutadania, a la vegada que exigeixen de les polítiques públiques que posin els recursos socials “al servei de les necessitats de les persones i no en funció del benefici i de la rendibilitat econòmica del mercat”.

Manifestació central a Barcelona: 8 de març, 19 h, sortida plaça Universitat.

INSTITUT CATALÀ DE LES DONES


Les dones i el Dret

L’activitat principal de l’Institut Català de les
Dones
(ICD) es la conferència “Les dones i el Dret”, a càrrec de l’Associació de Dones Juristes. Aquesta conferència, que es repetirà fins el 23 de març a diverses localitats de Catalunya, va tenir lloc per primera vegada el diumenge 4 de març a Barcelona, amb la presència del President de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, la Consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i la Presidenta de l’ICD, Marta Selva.

SANT ANDREU (Barcelona)

Sant Andreu ofereix més de quinze activitats] fins el 24 de març. Hi haurà teatre, exposicions, jornades, pel·lícules, conferències, literatura i monòlegs, entre altres activitats, als equipaments culturals del districte.

CASTELLDEFELS: Regidoria de Polítiques d’Igualtat

Qui ens roba el temps?

El temps dels serveis i el ritme de la ciutat es el tema de la conferència que donaran Maria Prats Ferret, doctora del Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona i Carme Freixa, psicòloga i periodista, al Centre Municipal Frederic Mompou el proper dijous .A més de la conferència, a Castelldefels hi hauran diverses activitats fins diumenge 11.

GAVÀ
Un mes de març violeta

El Consell Municipal de les Dones vol recordar que queda molta feina per fer, i reivindica que “els municipis han de ser construïts per homes i dones, des de la igualtat d’oportunitats i l’exercici de la llibertat i la diversitat.”
Dins el lema “Un mes de març violeta”, organitza diferents activitats al llarg de tot el mes, a més de l’acte central el mateix dijous en el que es presentaran els treballs fets en el taller “Dones i homes: ciutadania en construcció”.

Activitats

PDF - 784.1 kB

Manifest

PDF - 474.7 kB

ESPLUGUES

La lectura del manifest es farà a les 12 del migdia a la plaça de la Magdalena i per la nit el Sopar de les Dones d’Esplugues.

VILADECANS


Actes de tota mena

Anualment, per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març, es programa un seguit d’activitats lúdiques i culturals amb l’objectiu d’implicar tota la població en la celebració d’aquesta diada. A tots els actes hi ha servei de guarderia.

SANT BOI

Activitats simultànies

Exposicions de pintura, tertúlies literàries, teatre i diverses xerrades, fins el 22 de març

Programa

PDF - 646 kB

SANT FELIU

L’ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha organitzat diverses activitats commemoratives que s’allargaran fins el dia 21 de març. Conferències, tertúlies, activitats esportives, cinema, exposicions, música, teatre, art i sortides culturals i de lleure són algunes de les activitats que ens recordaran que les dones encara no han assolit tots els objectius que les han de portar a la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits.

SINDICATS

Com cada any, els dos sindicats majoritaris de Catalunya organitzen diferents actes a tot el territori.

ACTES UGT

MANIFEST UGT

ACTES CCOO

MANIFEST CCOO

En col.laboració amb: