Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
#womanlidertic

Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-02-2019
llmamejovessum
27282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Últimos artículos

“MATEMÀTIQUES, SUBSTANTIU FEMENÍ I PLURAL”

“MATEMÀTIQUES, SUBSTANTIU FEMENÍ I PLURAL”

13 de febrer de 2019

El dia 14 de febrer, en la celebració del dia dedicat a la promoció de la presència femenina a la ciència i tecnología, la Barcelona Graduate School of Mathematics (BGSMath) torna per segon any consecutiu a dedicar-hi una jornada especial a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), amb la col·laboració de la Societat Catalana de Matemàtiques. Enguany, estarà centrada en posar en relleu el paper de les dones en la història les matemàtiques, on el paper de la dona ha quedat relegat a un segon pla amb un (...)

GSMA WOMEN4TECH @4YFN BARCELONA 2019

GSMA WOMEN4TECH @4YFN BARCELONA 2019

#GSMAW4T #4YFN19 #MWC19

11 de febrer de 2019

MWC, la trobada més gran del món per a la indústria del mòbil, torna a presentar el programa de Women4Tech per tercer any a Barcelona del 25 al 28 de febrer. Women4Tech, presenta una anàlisi en profunditat dels temes que configuren la diversitat de gènere en la indústria del mòbil. Seran quatre dies de transformació del sector, relacions comercials, desenvolupament professional i enfortiment de comunitats i xarxes professionals.  Women4Tech a 4YFN Fira Montjuïc: El 26 de febrer es portaran a terme (...)

Crònica de la presentació del llibre “Microfísica sexista del poder” de Nerea Barjola

Crònica de la presentació del llibre “Microfísica sexista del poder” de Nerea Barjola

Una perspectiva feminista sobre el cas "Alcàsser"

9 de febrer de 2019

Ahir, 8 de febrer a la associació Ca la Dona, es va fer la presentació del llibre “Microfísica sexista del poder”, sobre perspectiva feminista sobre el cas Alcásser, el relat sobre el terror sexual, de Nerea Barjola. El cas Alcásser va succeir als 90 amb la desaparició forçosa de tres noies de entre 14 i 15 anys que van fer autostop per arribar a una festa que s’organitzava prop de la localitat. Després de 75 dies, van trobar els cadavers. Aquest crim va provocar un seguiment constant per part dels (...)

Manifestació en defensa del drets de les Dones

Manifestació en defensa del drets de les Dones

14 de gener de 2019

Aquest 15 de gener a les 19h a la Plaça Sant Jaume, la Xarxa Feminista de Catalunya, convoca una manifestació en suport a les dones d’Andalusia. En el seu manifest destaquen la importància de fer front a la negociació dels nostres drets on neguen la realitat de la violència masclista. La llei de Violència de Gènere d’Andalusia “ es clarament insuficient i així ho denunciem i s’ha de millorar”. Les propostes que esta pactant el nou govern d’Andalusia són: l’abolició de la Llei de violència de gènere, (...)

Els premis DonaTIC 2018

Els premis DonaTIC 2018

31 de desembre de 2018

Els Premis Dona TIC és donen reconeixent el paper de les dones en l’àmbit tecnològic, a més, d’impulsar a les nenes i dones joves a estudiar enginyeries i assumir posicions de lideratge en el sector. Organitzat pel Departament de Polítiques Digitals i l’associació Tertúlia Digital, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones i de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona. Han sigut 8 premiades per la seva tasca empresarial, professional i acadèmica i dues (...)

Totes las cròniques, videos i imatges de WomanLiderTIC 2018

Totes las cròniques, videos i imatges de WomanLiderTIC 2018

5 de desembre de 2018

Cròniques WomanLiderTIC 2018 Benvinguda Taula 1 El talent de les Dones a l’àmbit digital Taula 2 Ètica i Intel·ligència artificial Taula 3 L’Impacte de les TIC en les Enginyeries Taula 4 L’apoderament de les dones en la indústria tecnològica Taula 5 "Artificial Intelligence WomanLiderTIC Challenge" Taula 6 Els reptes de l’educació i el talent de les dones en sector Digital Decàleg Videos YouTube WomanLiderTIC 2018 Imatges (...)

Crònica Benvinguda a WomanLiderTIC 2018

Crònica Benvinguda a WomanLiderTIC 2018

Lourdes Muñoz Santamaría, presidenta de Dones en Xarxa, obre les jornades.

5 de desembre de 2018

En el context del Smart City Expo World Congress, on el 80 % dels participants son homes i en el marc de l’esclat del moviment feminista del 8 de març, seguim creant aquest esdeveniment per donar veu a les dones directives que són líders en el sector de les TIC. Lourdes Muñoz Santamaría presidenta de Dones en xarxa, va donar la benvinguda al IV WOMANLIDERTIC on va fer referència a la importància de les xarxes: “La discriminació de la dona es troba a tot el món, es percep més directament gràcies a (...)

Crònica Taula 1: El talent de les Dones a l'àmbit digital

Crònica Taula 1: El talent de les Dones a l’àmbit digital

5 de desembre de 2018

Carmen Muñoz-Dormoy, directora general de CITELUM, especialitzada en smart cities i en infraestructures urbanes, va asegurar “jo vull tenir el millor talent a la meva empresa i el talent no entén de sexes”. La ponència sobre el talent de les dones en el sector de les TIC es va iniciar amb la contextualització de la situació de les dones en el sector, només un 15% de dones estan estudiant enginyeria i no millora la xifra en relació als càrrecs de directives en les companyies. Va explicar la forma (...)

Crònica Taula 2: Ètica i Intel·ligència artificial

Crònica Taula 2: Ètica i Intel·ligència artificial

5 de desembre de 2018

Aquesta taula sobre ètica i intel·ligència artificial, es va iniciar amb una conferència per part de Montserrat Pardo, Relacions institucionals de Microsoft Ibérica, on va destacar la importància dels valors i l’ètica al llarg del nostre camí. Concretament, l’autoconfiança en una mateixa “no hem de tenir por a afrontar riscos i equivocarnos, caure i tornar ha aixecar-se” va afirmar. Estem en una quarta revolució industrial, la transformació digital, i es que tenim una gran capacitat de computar dades a (...)

Crònica Taula 3: L'Impacte de les TIC en les Enginyeries

Crònica Taula 3: L’Impacte de les TIC en les Enginyeries

5 de desembre de 2018

A la taula sobre l’impacte de les TIC del WomanLiderTic 2018 es va abordar com “la revolució digital ha canviat els models de negoci de la indústria, els professionals i les formes de treball per això és evident que les enginyeries van de la mà amb la tecnologia. La societat és interdisciplinària i les TIC són l’eina bàsica vehicular” així es va iniciar la taula. La taula va ser coordinada per Anna M. Sánchez Granados, ITimes Advisers, enginyera en Telecomunicacions, enginyera Tècnica en Equips (...)

Crònica Taula 4: L'apoderament de les dones en la indústria tecnològica

Crònica Taula 4: L’apoderament de les dones en la indústria tecnològica

5 de desembre de 2018

L’indústria tecnológica segueix sent al día d’avui un territori masculí, hi ha poques dones en el sector i menys directives, la Comissió Europea va calcular que el 96% dels CEO són homes, així es va iniciar la taula sobre l’apoderament de les dones en la indústria tecnolòlogica. Gràcies a la col·laboració del Mobile World Capital Barcelona es va aconseguir reunir a les sis protagonistes de la taula. La coordinadora va ser Carina Lópes, Directora del Think tank Mobile World Capital Barcelona. amb la (...)

Crònica Taula 5: "Artificial Intelligence WomanLiderTIC Challenge"

Crònica Taula 5: "Artificial Intelligence WomanLiderTIC Challenge"

5 de desembre de 2018

L’ “Intelligence Artificial Woman Challenge”, va ser un repte que es va llançár abans de la celebració de WomanliderTIC per a seleccionar els cinc millors projectes sobre intel·ligència artificial, i amb la col·laboració de Nae, es va fer una selecció dels millors projectes de tots els que van ser enviats. Ana Moliner, directora de negoci de Nae i consultora tecnològica, va coordinar la taula introduint que “la intel·ligència artificial és alimentar dades històriques als algoritmes, introduint (...)

Crònica Taula 6: Els reptes de l'educació i el talent de les dones en sector Digital

Crònica Taula 6: Els reptes de l’educació i el talent de les dones en sector Digital

5 de desembre de 2018

Gràcies a la col·laboració d’Oracle vam poder aconseguir reunir les protagonistes de la taula sobre els reptes de l’educació i el talent de les dones en el sector digital. Silvia Recio, Technical Account Manager d’Oracle Iberia coordinadora de la taula i van participar Sara Alvarellos, Innovation Consultant en Everis, Natàlia Pujades, Co-founder a Scratch School, Joana Barbany, Directora General de Societat Digital i Pauline Damman, Consultant Marketing and Sales Cloud. Sara Alvarellos ens va (...)

Decàleg Womanlidertic 2018

Decàleg Womanlidertic 2018

4 de desembre de 2018

La cimera de Beijing, el 1995, va dedicar per primera vegada en la història d’una Conferència Mundial sobre Dones, un capítol als mitjans i a les tecnologies de la comunicació. La plataforma de Beijing va declarar que l’accés a la informació i la comunicació és un dret de les dones (Declaració Beijing 95. Punt J), subratllant que l’accés a Internet és la clau per garantir aquest dret en la nova societat xarxa. Al setembre d’aquest any, ONU Dones ha creat la Coalició Mundial d’Innovació per el Canvi (...)

Crònica #25N Barcelona 2018 ♀

Crònica #25N Barcelona 2018 ♀

25 de novembre de 2018

Com cada any el 25 de novembre es persegueix la eliminació de la violència de gènere, la violència contra les dones pel fet de ser-ho. El número d’agressions i assetjaments és persistent, durant aquest any es comptabilitzen oficialment, comptant la mort d’avui, 45 dones assassinades a Espanya. La violència de gènere va molt més enllà de la violencia física que exerceixen homes sobre les dones en l’àmbit de la parella (maltractaments, assassinats). Cal abordar les diverses formes de violència que (...)

Qui fa possible WomanLiderTIC 2018?

Qui fa possible WomanLiderTIC 2018?

14 de novembre de 2018

Gracies als nostres patrocinadors, es una realitat la IV Edició de WomanLiderTIC.

Taula 1 - El talent les Dones a l'àmbit digital

Taula 1 - El talent les Dones a l’àmbit digital

14 de novembre de 2018

Aquest dijous 15 de novembre de 2018 a les 10:00 h comptarem amb la conferència sobre el talent de les dones en l’àmbit digital que presentarà Carmen Munoz-Domoy, CEO de CITELUM, empresa especialitzada en l’àrea dels serveis energètics. Aquesta conferència té com a objectiu promoure la "feminització" de les professionals d’enginyeria i tecnologia, mostrant exemples sobre dones que lideren projectes i emprenedores del sector com també dels mateixos projectes desenvolupats per Carmen Munoz-Domoy. Amb (...)

Taula 2 - Ètica i Intel·ligència artificial

Taula 2 - Ètica i Intel·ligència artificial

14 de novembre de 2018

El proper dijous 15 de novembre de 2018 a la 12:00 h comptarem amb la conferència sobre ètica & intel·ligència presentada per Montserrat Pardo, directora de Relacions Institucionals en Microsoft Ibèrica, que compta amb més de 20 anys en el de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). L’increment exponencial de la intel·ligència artificial i robòtiques (IA) utilitzades en les activitats quotidianes i cada vegada més en la producció i en la vida laboral ha generat centenars de debats (...)

Taula 3: L'Impacte de les TIC en les Enginyeries

Taula 3: L’Impacte de les TIC en les Enginyeries

14 de novembre de 2018

La disrupció de les TIC ha provocat una tercera revolució industrial i un canvi a la societat xarxa. Aquest canvi ha impactat en totes les professions, disciplines i en el futur del treball. Les enginyeries i les tecnologies sempre han anat de la mà. Aquesta taula planteja com aquest impacte de les TIC està canviant el conjunt de les enginyeries, aguditzant cada cop més, la seva relació. El pròxim dijous 15 de novembre de 2018 comptarem amb la taula L’Impacte de les Tic en les Enginyeries, on es (...)

Taula 4: L'apoderament de les dones en la indústria tecnològica

Taula 4: L’apoderament de les dones en la indústria tecnològica

14 de novembre de 2018

El pròxim dijous 15 de novembre de 2018 a les 13.00 h comptarem amb la taula sobre l’apoderament de les dones en la indústria tecnològica, on és donarà a conèixer la problemàtica sobre la bretxa de gènere en aquest camp. És cada vegada més notable l’existència de més dones en càrrecs directius dintre de companyies tecnològiques com és el cas de les participants de la taula. La coordinadora de la taula és Carina Lopes, Directora del Think tank Mobile Wold Capital Barcelona. Comptarà amb la participació de (...)

Taula 5 - Les finalistes del "Artificial Intelligence WomanLiderTIC Challenge"

Taula 5 - Les finalistes del "Artificial Intelligence WomanLiderTIC Challenge"

14 de novembre de 2018

Us presentem les 5 finalistes del repte sobre inteligència artificial que ens plantegem en aquesta edició de 2018 de #WomanLiderTIC. No podeu deixar de venir a escoltar-les! :) Elles són: Katerina Zalamova CEO de CreaideaLab Projecte: Permet a l’usuari adoptar un programari buit d’IA i "entrenar-lo" per a les seves necessitats. Descripció: El seu projecte My AI pretén protegir la nostra lliure elecció humana en la nostra vida quotidiana quan l’IA es converteixi en part d’ella. A través del (...)

Taula 6: Els reptes de l'educació i el talent de les dones en sector Digital

Taula 6: Els reptes de l’educació i el talent de les dones en sector Digital

14 de novembre de 2018

El pròxim dijous 15 de novembre de 2018 a les 17:00h comptarem amb la taula Els reptes de l’educació i el talent de les dones en el sector digital, on es posarà sobre la taula els avenços i dificultats viscudes per les protagonistes en el sector digital. Les protagonistes amb les que comptarán aquesta taula es troben en llocs de direcció i innovadores en l’àmbit digital. Silvia Recio, tecnical Account Manager a Oracle Iberia serà l’encarregada de coordinar la taula on participarán Sara Alvarellos, (...)

XXVI Coctels&Net Especial WomanLiderTIC

XXVI Coctels&Net Especial WomanLiderTIC

12 de novembre de 2018

INSCRIU-TE ARA!! Aquesta edició especial de Coctels&Net recullirà idees moments i continguts destacables de totes les trobades del C&N del darrer any. Una trobada de totes les participants dels Coctels&Net. Diferents ponents, participants i impulsores destacaran les idees, els consells i els aprenentatges que hem tingut durant les diferents edicions de C&N. Aquest esdeveniment de networking servirà com a acomiadament de les jornades Internacional de Dones liderant les TIC, (...)

Falten només 15 dies per a les quartes jornades #WomanLiderTic 2018!

Falten només 15 dies per a les quartes jornades #WomanLiderTic 2018!

30 de octubre de 2018

El sector tecnològic continua mostrant una alarmant absència de dones, un problema que afecta tant a l’entorn laboral com a l’universitari, on poques joves s’inscriuen en graus relacionats amb les TIC. Per això, Dones en Xarxa organitza les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC amb l’objectiu d’apoderar les dones en l’ús de la tecnologia, cosa especialment rellevant en un entorn cada vegada més tecnològic. Altes empresàries, joves promeses, creadores de startups: el talent de totes les (...)

Programa Womanlidertic 2018

Programa Womanlidertic 2018

26 de octubre de 2018

Elles son les Coordinadores de les Taules a Womanlidertic 2018

Elles son les Coordinadores de les Taules a Womanlidertic 2018

Protagonistes

21 de octubre de 2018

Coordinadoras de las Taules a #WomanLiderTIC 2018 Montserrat Pardo - Government Affairs Director Microsoft Ibérica Anna M. Sánchez Granados – Socia fundadora de ITimes Advisers S. L. Carina Lopes - Directora del Thinktank Mobile World Capital Barcelona Ana Moliner - Directora de Negoci de Nae_ Silvia Recio - Technical Account Manager Oracle Iberia

Elles són les ambaixadores de #WomanLiderTIC 2018

Elles són les ambaixadores de #WomanLiderTIC 2018

17 de octubre de 2018

Descobreix-les Aquí

Artificial Intelligence Women Challenge

Artificial Intelligence Women Challenge

Busquem a les cinc Artificial Intelligence Women 2018! Ets una d’elles?

14 de octubre de 2018

INSCRIU-TE ARA! Busquem dones que liderin projectes d’intel·ligència artificial, ja siguin emprenedores d’una start up o directives d’una empresa. Les guanyadores tindran l’oportunitat de compartir els seus projectes en el marc de les quartes jornades "Dones Liderant les TIC", #WomanLiderTIC 2018, que es celebraràn al Movistar Centre el proper dijous 15 de novembre. Nae, patrocinador de la quarta edició de #WomanLiderTIC, treballa amb operadors de telecomunicacions, grans empreses i (...)

En col.laboració amb: