Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 25-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Castelldefels

Noves cares al Beers & Blogs per a Dones

dimecres 2 de desembre de 2009

Noves cares al Beers & Blogs per a Dones

El passat divendres, 27 de novembre, va tenir lloc l’habitual Beers & Blogs per a Noies que Dones en Xarxa organitza cada dos mesos. Per a aquesta trobada, es va decidir canviar d’escenari i pujar uns quants números del Passeig de Gràcia de Barcelona, fins a la Cerveseria TapaTapa.

Aquest darrer encontre ha suposat una agradable sorpresa ja que s’han incorporat noves dones de perfils ben diferents.

L’Anna, autora del blog Betes i Clicks, va ser una de les noves incorporacions a la trobada. Defineix la seva bitàcola com "un blog sobre tecnologia, però útil i pedagògic". I és que, segons l’Anna, els blogs de tecnologia parlen sempre de l’últim gadget, però no donen, en general, una perspectiva més ampla sobre les utilitats d’Internet.

Una altra nova assistent amb blog en curs va ser la Mercè, autora del projecte Barcelona Shanghai Women Bridge, un projecte que neix per unir a dones de diferents cultures, visions i ciutats, com són les de Barcelona i Shanghai.

Altres dones que van venir a reunir-se amb nosaltres van reconèixer no tenir encara un blog, però tenien ja projectes per fer-ho. Com la Pilar, que va explicar que en un futur proper s’obriria un blog per a trencar mites del feminisme. La Pilar és una dona molt activa a Internet i lluita contra la homofòbia a la xarxa. Creu que és imprescindible desmuntar tòpics que han fet mal al feminisme històricament, fins el punt que determinades persones són capaces d’igualar-lo al masclisme.

Els Beers & Blogs per a Noies són interessants perquè inclouen perfils de tota mena de dones: dues advocades com la Blanca i l’Olga, que confessen que estan desitjant obrir-se un blog després de l’experiència; una mestressa de casa, com la Trini, coneguda a la xarxa com a "Glòria", bloguera experta i habitual a les nostres trobades; o la Sílvia, una jove experta en gènere, que té un espai on aborda especialment temes relacionats amb la solidaritat i el desenvolupament.

En definitiva, la xarxa està oberta per a tot tipus de dones: solteres, casades, mares, mares solteres, professionals liberals, mestresses de casa... Només cal perdre la vergonya i aprofitar els avantatges del millor espai per al nostre empoderament de què hi disposem.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: