Webs Locals

Agenda de Vilanova [+]

Avui és: 21-08-2018
>
<
Agost'18
llmamejovessum
3031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Convocatoria destacada

Web local Vilanova

Vilanova i la Geltrú disposa d’un nou Punt d’Autoservei per ajudar a les persones en situació d’atur

dijous 11 de febrer de 2010

Vilanova i la Geltrú disposa d'un nou Punt d'Autoservei per ajudar a les persones en situació d'atur

El director del Servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, i l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, han presentat avui el nou Punt d’Autoservei (PAS), adreçat a les persones en situació d’atur.

El nou punt d’autoservei (conegut com caixer) està situat a l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET)de Vilanova i la Geltrú. En aquests moments, a Vilanova i la Geltrú funcionen tres Punts d’Autoservei, dos instal·lats a l’Oficina de Treball i un a l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET).
Els Punts d’Autoservei són una nova eina que el Departament de Treball, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, posa a disposició de les persones per millorar l’atenció ciutadana.


Els avantatges dels Punts d’Autoservei
La implantació dels Punts d’Autoservei (PAS) permetrà a les persones accedir a algunes de les informacions i tràmits que, habitualment, es duen a terme a les oficines de treball.
D’aquesta manera, les possibilitats ofertes pels Punts d’Autoservei eviten a les persones les esperes per ser ateses per les persones de les oficines de treball i, en el cas, dels punts d’Autoservei instal·lats a municipis sense oficines de treball, els desplaçaments fins les oficines.
A més, aquesta eina permet el Servei d’Ocupació de Catalunya alliberar personal de les oficines de treball per donar una atenció molt més personalitzada a les persones en situació d’atur que requereixen orientació i acompanyament laboral.
La col·laboració amb les entitats locals ha estat fonamental per instal·lar els Punts d’Autoservei en les dependències municipals, la qual cosa ajuda a un nombre important de ciutadans/es a accedir a la informació i serveis oferts pel Servei d’Ocupació de Catalunya, organisme del Departament de Treball.
Serveis i Tràmits dels Punts
L’aplicació dels Punts d’Autoservei permet a les persones interessades a accedir a alguns dels serveis i tràmits que, actualment, s’ofereixen a les oficines de treball de la Generalitat.
Els serveis més destacats són:
Renovació de la demanda d’ocupació: Permet renovar la demanda d’ocupació amb la seva identificació.
Sol·licituds: Permet obtenir impresos una sèrie de formularis de sol·licituds de prestacions.
Informes: Permet realitzar canvis en la situació administrativa de la seva demanda d’ocupació.
Situació administrativa: Permet consultar i imprimir informes personalitzats.
Actualització del perfil: Permet actualitzar les dades del perfil de la persona demandant d’ocupació.
Cursos de formació: Permet buscar cursos de formació que ofereix el Servei d’Ocupació de Catalunya i preinscriure-s’hi.
Catàleg de prestacions: Permet la consulta de les diferents prestacions, els tràmits a realitzar i la documentació que s’ha de presentar.

Veure en línia : via Gencat

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: