Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-01-2019
>
<
Gener'19
llmamejovessum
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Internacional : Breus

A Mèxic encara hi ha discriminació contra les dones : CNDH

dilluns 16 de desembre de 2013

A Mèxic encara hi ha discriminació contra les dones : CNDH

Desigualtat , submissió i discriminació són les condicions en què viuen les dones a Mèxic , va qualificar la Comissió Nacional de Drets Humans ( CNDH ) .

El major nombre de denúncies que presenten les dones davant la Comissió ho fan perquè considera que hi ha desigualtat en les condicions en què es desenvolupen a la feina , perquè les van acusar de faltar a la legalitat , honradesa , lleialtat , imparcialitat i eficàcia en l’exercici de les funcions , llocs de treball, càrrecs o comissions .

En el seu Programa d’Assumptes de la Dona i d’Igualtat entre Dones i Homes , la CNDH diu haver incrementat les seves campanyes informatives i de capacitació sobre igualtat de gènere , dirigides a la població en general , a fi d’evitar pràctiques discriminatòries i de violència contra la dona en la vida quotidiana , a través de la denúncia .

Els fets violatoris més referits en les queixes que es reben són a més de l’omissió a proporcionar igualtat de condicions en el treball; faltar a la legalitat , honradesa , lleialtat , imparcialitat i eficàcia en l’exercici de les seves funcions; també hi ha el impedir l’exercici al treball digne i socialment útil .

La CNDH va agregar a elles el prestar indegudament el servei públic per accions i omissions que transgredeixen els drets de la dona; prestació indeguda del servei d’educació i per infringir els drets de maternitat .

La Comissió va indicar que a partir d’aquest registre s’impulsa la promoció , protecció i defensa dels drets humans de les dones , que han estat part d’un procés històric impulsat des d’un moviment social ampli que busca eliminar les desigualtats econòmiques, polítiques i socials i aconseguir l’accés en igualtat de condicions a una vida digna .

Va explicar que com a conseqüència es realitzen diverses activitats de capacitació en els estats de la República , així com en el Districte Federal , impartint xerrades , conferències , cursos i tallers , fòrums , seminaris i taules rodones , per tal de promoure el dret a la igualtat .

S’instrueix en la matèria no només a les dones de diversos sectors de la societat , sinó també a servidors públics i integrants d’organitzacions socials .

Igualment realitza reunions d’enllaç i de treball , l’objectiu ha estat estrènyer la col · laboració mitjançant l’establiment de convenis i acords interinstitucionals , amb diversos actors de la societat interessats en la protecció i defensa del dret d’igualtat entre dones i homes.

En suport d’aquestes tasques , la CNDH distribueix materials de difusió com tríptics , fullets , separadors , vídeos , CD i llibres , on es convoca a defensar els drets de la dona i denunciar immediatament la discriminació que siguin objecte .

Font: Informador.mx

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: