Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Transparència

Acte de reconeixement a entitats de dones

L’ICD visibilitza la feina per la igualtat de diverses entitats catalanes amb 25 o més anys de trajectòria
dimecres 31 de maig de 2017

Acte de reconeixement a entitats de dones

Ahir vam assistir a l’acte de reconeixement a entitats de dones de Catalunya amb 25 anys o més de trajectòria. Un acte que es va proposar visibilitzar i reivindicar una feina per un món més just, que ha generat espais fonamentals pel suport mutu entre dones i que ha posat en valor el treball colze a colze amb la diversitat. Una multiplicitat d’entitats van assistir al Palau de la Generalitat per a ser reconegudes, ja que, com va dir la Teresa Pitarch, la seva empenta dona força individual i col·lectiva a les dones. A la taula rodona, presidida per la Neus Munté, hi havia la secretaria de la junta directiva de l’Associació d’Assistència a Dones Agredides Sexualment(Barcelona), Mariana González; la presidenta de l’Associació de Dones Emprenedores de Blanes (Girona), Isabel Forcada; la presidenta de l’Associació de Dones les Agudes de Torrelameu (Lleida), Maria Rosa Romero; la presidenta de l’Associació Col·lectiu de Dones de Vilafortuny de Cambrils (Tarragona), Anna Vilallonga, i la presidenta de l’Associació de Dones de Deltebre (Terres de l’Ebre), Lourdes Arqués.

Una a una, cada representant de les entitats va explicar breument la seva feina, tot demostrant la multiplicitat de lluites existents per aconseguir la igualtat. Una de cada quatre dones és sexualment agredida a Europa, explicà la presidenta de AADAS, que va fer una crida a trencar el silenci davant les agressions sexuals per part de tota la societat. La seva associació es dedica a acompanyar a dones agredides però vol eludir la victimització social que pateixen i posar l’accent en el seu empoderament. A continuació, Isabel Forcada explicà com la seva associació va néixer per promoure activitats per la dona a Blanes, on no hi havia cap entitat d’aquesta mena, fins que més tard s’uniren amb l’entitat contra la violència masclista per treballar conjuntament. Maria Rosa Romero, de les Agudes de Torrelameu relatà com la seva entitat va sorgir davant la necessitat d’unir a dones del mateix municipi i fer activitats conjuntament: com la festa de Santa Àgueda o el dia contra la violència de gènere. Anna Vilallonga, va descriure el Col·lectiu de Dones de Vilafortny com un espai de cures on es parla de temes de dones. I finalment, Lourdes Arqués, de l’Associació de Dones de Deltebre reivindicà la valentia i fortalesa de les dones que al 1990 fundaren d’asociació. Neus Munté tancà la taula rodona loant totes les entitats presents, que treballen en xarxa per construir un país amb una igualtat plena i efectiva i per combatre el masclisme en tots els seus àmbits.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

Darrers articles a la mateixa secció

Transparència a la web

En col.laboració amb: