Webs Locals

Agenda d’Arenys de Mar [+]

Avui és: 25-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Web local Arenys de Mar

Actes de commemoració del 25-N a Arenys

dilluns 25 de novembre de 2013

Actes de commemoració del 25-N a Arenys

Un any més, Arenys de Mar commemora el Dia Internacional Contra la Violència Vers les Dones de la mà de l’Associació de Dones per la Igualtat ambla tradicional encesa d’espelmes al pati del C.C. Calisay, a les 7 de la tarda, i la posterior lectura del manifest, amb el qual es vol posar en relleu que no hauria d’existir un dia internacional com aquest, però que desafortunadament hi ha violència vers les dones i el 25 de novembre de cada any ho recordem per tenir-ho ben present i fer tot el que està a les nostres mans per, encara que sigui en petita mesura, lluitar contra la violència de gènere.

A més de l’encesa d’espelmes i de la lectura del manifest, el proper dilluns 25 de novembre també hi haurà, acte seguit, el concert “Flors d’Escardot o la música del Cor” a la sala Josep M. Arnau, on quatre dones -Neus Fàbregas i Fita, al piano, i Marta Bombí, Eva Franco i Mercè Rigual, a les veus- interpretaran diverses cançons, tant de compositors com de compositores.
D’altra banda, aquest matí els treballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, així com l’Alcalde i regidors i regidores del govern, s’han concentrat a les 12 del migdia davant dels edificis municipals per guardar un minut de silenci per totes les victimes de violència de gènere.
Recordem que a banda d’aquests actes de commemoració del 25-N, enguany l’Ajuntament d’Arenys de Mar ha impulsat una important campanya amb la col·laboració dels centres escolars per fomentar la igualtat de gènere entre els i les joves de la vila.

A més Dissabte es va presentar en societat el videoclip elaborat per un grup d’alumnes de 4rt d’ESO de l’Insitut Tres Turons d’Arenys de Mar dins de la campanya Ningú com tu, per la igualtat de sexes, impulsada per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Arenys de Mar i Ràdio Arenys, i que ha esdevingut l’eix central del projecte que s’ha portat a terme a la vila per fomentar la igualtat de gènere entre els joves, amb motiu dels actes de commemoració del 25N, Dia Internacional contra la violència envers les dones.

La presentació del videoclip es va fer dins de la Festa Jove que es va fer al Centre Cultural Calisay, amb una sala polivalent plena de jovent que no es va voler perdre el resultat final del videoclip ni els concerts del grup LEDS, autors del tema Ningú com tu que dóna títol al projecte, i dels Filippo Landini. A més, les actrius Joana Vilapuig (Polseres Vermelles) i Greta Fernández (La Riera) també van assistir a la Festa.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb:
Red.es
Diputació de Barcelona
GIF - 2.8 kB
arenysdemar

Fondo Social Europeo Secretaría Estado Igualdad
Sevei d'Ocupació de Catalunya Creative Commons Software llibre