Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
#womanlidertic : Breus

Acusen Twitter de masclista

dimarts 8 d'octubre de 2013

Acusen Twitter de masclista

El diari The New York Times va publicar un article en el qual destacava la poca presència de dones liderant les companyies de tecnologia . Entre els casos , s’esmentava el de Twitter , que no té cap fèmina en la seva junta directiva , tampoc entre els seus inversors i la dona de més alt càrrec és la consellera delegada Vijaya Gadde .

No obstant això , va ser Twitter- potser per les últimes notícies sobre la seva propera sortida a borsa - el blanc de les crítiques . En la nota es cita Vivek Wadhwa , investigadora de l’ Stanford s Rock Center for Corporate Governance , que està escrivint un llibre sobre el paper de les dones en el món tecnològic .

"Aquesta és l’elit arrogant de la màfia de Silicon Valley , la màfia de Twitter . És el mateix pensament masclista . Com s’atreveixen a sortir a oferta pública sense una dona a la junta ? " , Va dir Wadhwa al diari .

Davant aquests comentaris , Dick Costolo , CEO del microblog , no va dubtar a respondre i va defensar a la companyia a través del seu compte de Twitter . En resposta a un usuari , el director executiu de la xarxa social va assenyalar que clar que vol veure més dones en la junta directiva , però que no es tracta de "marcar una casella.

Font: InfoBAE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: