Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Violència de Gènere

Adhereix-te a Stoptrata

dimarts 25 de juliol de 2017

Adhereix-te a Stoptrata

El dia 30 de juliol es commemora el dia mundial contra el tràfic de persones. Aquest delicte explota a milions de dones, infants i homes amb diversos propòsits, entre ells, el sexe. Cal aquest dia per conscienciar sobre la situació de les víctimes del tràfic humà i per promoure i protegir els seus drets.

Coincidim amb el parlament europeu quan considera que la prostitució forçada és un fenomen amb un component de gènere i de dimensió mundial i que el tràfic de dones amb finalitat d’explotació sexual constitueix una de les violacions dels drets humans més greu.

A la plataforma stop trata estan compromesos en la lluita contra l’explotació sexual i la defensa dels drets de les dones, per això enceten la campanya #bcntratano.

Compartim amb stoptrata.org l’objectiu d’eradicar el tràfic de dones amb finalitat d’explotació sexual arreu i des de la nostra ciutat de barcelona. Per això us animem a adherir-vos i fer difusió d’aquesta campanya.

Trobareu el manifest i més informació a la web http://www.stoptrata.org/manifiesto/. A l’hora d’adherir-vos podeu fer un tweet amb el hashtag #bcntratano i a @stop_trata explicant en un màxim de 140 caràcters el perquè ho feu i també ho publicaran a la web i en faran difusió al twitter .

Creiem que aquesta campanya i el seu efecte disseminador pot contribuir en l’objectiu d’eradicar el tràfic de persones.

Aqui podeu llegir també el manifest i adherir-vos-hi

Per una societat sense explotació sexual

Adhereix-te al manifest!
La prostitució, una veritable xacra que mou milions d’€ arreu del mon, que arranca d’arrel dels seus orígens i contra la seva voluntat a milers de dones i nenes per servir els interessos de l’explotació sexual. La prostitució és avui en dia el tercer”negoci” més lucratiu del mon, i constitueix una via d’accés a tota mena de negocis il·legals, des del tràfic de persones, drogues i armes, a la comercialització indecent de cossos humans, vulnerant tota mena de drets humans.

La prostitució, en tant que forçosa, alienant de la voluntat de la persona que si veu abocada a exercir-la, tratada, explotada i enganyada per màfies i prostituidors sense escrúpols, atempta contras el principals drets humans, contra la dignitat de la persona i evidència que la misèria humana no té límits.

La prostitució és l’expressió més violenta i extrema que existeix de la violència vers les dones, per quant és exercida, en la seva inmensa majoria, per homes sense escrúpols que satisfant les seves necessitats veient el sotmetiment d’altres persones, especialment de dones.

Els homes i dones que integrem i ens sumem a STOP TRATA volem una Barcelona lliure de trata, lliure d’explotació de persones, una ciutat lliure de prostitució i ens reafirmem i manifestem que la prostitució:

  • És una forma de violència contra les dones.
  • És una forma d’esclavitud incompatible amb la dignitat humana.
  • El cos d’una dona no es pot vendre, no és objecte de comerç.
  • Afecta i altera el concepte de sexualitat entre els nens i nenes, la gent jove i també els adults, i a la idea d’ igualtat de gènere.
  • Perpetua el poder i domini de l’home sobre la dona.
  • És un exemple de la feminització de la pobresa i la misèria.
  • I moltes d’altres raons, de salut i benestar d’aquestes dones inclús dels homes que hi tenen relacions, de convivència en la nostra ciutat, de vinculació amb el mon del delicte, etc..


Per tot això MANIFESTEM I VOLEM:

Fomentar l’aplicació de polítiques d’atenció, cura i ajuda a les dones prostituïdes per tal d’ inserir-se en una vida familiar, social i laboral conforme a la dignitat que es mereixen i protegir els seus drets fonamentals, i Que es sancioni de manera contundent i de forma dissuassòria els homes que compren aquests serveis sexuals considerant-los no com a clients sinó com a puteros” en correlació amb la denominació de “putes” .

Establir majors controls sobre els prostituïdors i les seves activitats lucratives relacionades amb la prostitució, i reforçar les polítiques sancionadores d’acord amb les lleis.

PER TOTS AQUESTS MOTIUS DEMANEM LA TEVA ADHESIÓ

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: