Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 15-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Opinadores

Agendes dels Drets Sexuals i Reproductius

dimecres 3 de juny de 2015

Agendes dels Drets Sexuals i Reproductius

Aquestes darreres setmanes he tingut l’oportunitat de compartir amb altres persones conscienciades, una formació teòrica i pràctica inclosa en el projecte Drets Sexuals i Reproductius a l’Agenda Global i a l’Agenda de Catalunya.

Aquest projecte té com a objectiu principal afavorir la creació d’un espai de capacitació comú sobre les agendes internacionals relacionades amb els Drets Sexuals i Reproductius (DSiR) i està promogut i coordinat per les entitats Creación Positiva, Cooperacció i l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB). És un interessant projecte d’incidència per als agents claus, socials i governamentals, en l’àrea de la salut i DSiR per tal que s’incorporin a les agendes els elements fonamentals dels processos de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) i Comissió sobre Població i Desenvolupament (CIPD)de Nacions Unides i, a la vegada, puguin participar en els debats internacionals. Amb aquest projecte es promou la participació dels diversos agents del territori als espais decisoris del sistema multilateral i europeu a través d’un procés continuat de formació i accions de sensibilització i comunicació a la ciutadania, campanyes d’incidència i de recerca.

La formació impartida m’ha ajudat, com a membre de Dones en Xarxa, a tenir més informació sobre el funcionament de les comissions de CSW i CIPD, a més d’augmentar la meva consciència crítica sobre el desenvolupament i els drets humans i les capacitats per millorar accions de sensibilització i incidència política i social.

Una de les primeres accions ha estat la Petició de posicionament al Parlament de Catalunya en favor dels Drets Sexuals i Reproductius al Marc de Desenvolupament Post 2015 per tal de fer-lo arribar a les Nacions Unides i que s’incloguin com a Objectius de Desenvolupament Sostenible en el Marc de Desenvolupament Post 2015 que es decidirà a nivell global en els propers mesos. Us animo a formalitzar la vostra adhesió enviant un correu-e amb el nom de la institució, servei, entitat, grup i/o xarxa que dóna el suport al correu administracion@creacionpositiva.net. Dones en Xarxa ja s’hi ha adherit.

També us recomano que visiteu periòdicament el bloc Agendes dels Drets Sexuals i Reproductius creat per les entitats coordinadores per realitzar el seguiment del projecte i els esdeveniments internacionals i locals que es duguin a terme en aquesta matèria, i també a participar-ne i fer aquest projecte una mica de totes i tots.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: