Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Opinadores

Agendes dels Drets Sexuals i Reproductius

dimecres 3 de juny de 2015

Agendes dels Drets Sexuals i Reproductius

Aquestes darreres setmanes he tingut l’oportunitat de compartir amb altres persones conscienciades, una formació teòrica i pràctica inclosa en el projecte Drets Sexuals i Reproductius a l’Agenda Global i a l’Agenda de Catalunya.

Aquest projecte té com a objectiu principal afavorir la creació d’un espai de capacitació comú sobre les agendes internacionals relacionades amb els Drets Sexuals i Reproductius (DSiR) i està promogut i coordinat per les entitats Creación Positiva, Cooperacció i l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB). És un interessant projecte d’incidència per als agents claus, socials i governamentals, en l’àrea de la salut i DSiR per tal que s’incorporin a les agendes els elements fonamentals dels processos de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona (CSW) i Comissió sobre Població i Desenvolupament (CIPD)de Nacions Unides i, a la vegada, puguin participar en els debats internacionals. Amb aquest projecte es promou la participació dels diversos agents del territori als espais decisoris del sistema multilateral i europeu a través d’un procés continuat de formació i accions de sensibilització i comunicació a la ciutadania, campanyes d’incidència i de recerca.

La formació impartida m’ha ajudat, com a membre de Dones en Xarxa, a tenir més informació sobre el funcionament de les comissions de CSW i CIPD, a més d’augmentar la meva consciència crítica sobre el desenvolupament i els drets humans i les capacitats per millorar accions de sensibilització i incidència política i social.

Una de les primeres accions ha estat la Petició de posicionament al Parlament de Catalunya en favor dels Drets Sexuals i Reproductius al Marc de Desenvolupament Post 2015 per tal de fer-lo arribar a les Nacions Unides i que s’incloguin com a Objectius de Desenvolupament Sostenible en el Marc de Desenvolupament Post 2015 que es decidirà a nivell global en els propers mesos. Us animo a formalitzar la vostra adhesió enviant un correu-e amb el nom de la institució, servei, entitat, grup i/o xarxa que dóna el suport al correu administracion@creacionpositiva.net. Dones en Xarxa ja s’hi ha adherit.

També us recomano que visiteu periòdicament el bloc Agendes dels Drets Sexuals i Reproductius creat per les entitats coordinadores per realitzar el seguiment del projecte i els esdeveniments internacionals i locals que es duguin a terme en aquesta matèria, i també a participar-ne i fer aquest projecte una mica de totes i tots.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: