Webs Locals

Agenda de Sant Boi [+]

Avui és: 24-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Web local Sant Boi

’Això no és amor’

dijous 27 de novembre de 2014

'Això no és amor'

L’Ajuntament ha posat en marxa la campanya Això no és amor aprofitant la celebració del Dia Internacional contra la Violència Masclista. La iniciativa, que té una intenció preventiva, s’adreça en especial a adolescents i joves, i posa l’èmfasi en les manifestacions de violència masclista que es produeixen a Internet i a les xarxes socials.

"Això no és amor" vol generar debat sobre la violència masclista tot alertant joves i adolescents, tant nois com noies, sobre l’existència de relacions abusives i microviolències que sovint passen desapercebudes . Aquests tipus de violències tenen com a víctimes habituals les noies i afecten qualsevol tipus de relacions de parella, incloses les menys formals o institucionalitzades.

La campanya es va iniciar el 20 de novembre amb el llançament de la pàgina web i es va presentar públicament aquest dissabte, 22 de novembre, a l’acte central de la celebració del Dia Internacional contra la Violència Masclista a Sant Boi , que va tenir lloc al Mercat de la Muntanyeta.

La pàgina web inclou material audiovisual, bibliografia i webgrafia especialitzades, un glossari de termes relacionats amb la violència masclista, una definició i una relació de tipologies de violència 2.0 i microviolències, enllaços amb pàgines web i blogs sobre el tema, una llista de recursos especialitzats i tests per avaluar si una persona pateix violència masclista o si té conductes violentes.

En l’acte del 22 de novembre es van distribuir xapes, adhesius i postals que ara es podran trobar també en poliesportius, biblioteques, instituts, bars i altres llocs freqüentats per joves i adolescents . La campanya també serà present al Mercat d’Art Jove de la Fira de la Puríssima.

"Això no és amor" s’aprofita per rellançar el servei municipal È-lia , un servei de consulta ànonima i assessorament virtual sobre les relacions de parella i sobre relacions abusives i microviolències que ofereix resposta professional en un termini màxim de 72 hores com a eina de prevenció, consulta i protecció.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: