Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Societat : Breus

Ajuntament de Salamanca elabora un protocol de coordinació per atenció a dones víctimes de violència de gènere

dimarts 28 de gener de 2014

Ajuntament de Salamanca elabora un protocol de coordinació per atenció a dones víctimes de violència de gènere

L’Ajuntament de Salamanca ha posat en marxa un protocol de coordinació entre la Policia Local i la Regidoria de Família i Igualtat d’Oportunitats amb l’objectiu de " millorar l’atenció i protecció" a víctimes de violència de gènere mitjançant l’optimització de tots els recursos municipals que treballen en aquest àmbit .

Així ho han anunciat els regidors de Protecció Ciutadana i de Família i Igualtat d’Oportunitats , Àngel Llac i Cristina Klimowitz , respectivament , els quals , acompanyats de les associacions d’atenció a dones víctimes de violència de gènere , Adavas i Plaça Major , i també de policies del Servei Especial d’Atenció a Dones , Majors i Nens de la Policia Local i tècnics del Centre Municipal d’Informació i Assessorament a la Dona , han presentat aquest document .

Es tracta , segons han explicat , de "sumar esforços i optimitzar els recursos municipals" en l’atenció i protecció a persones que pateixen aquest tipus d’agressió .

El protocol estableix i sistematitza el procediment d’actuació davant diferents casos . Els regidors han citat , com a exemple , l’organització per a situacions en què la dona no reconeix la violència i es rep comunicació per part de serveis sanitaris , educatius o socials , la actuació en casos de víctimes amb algun tipus de discapacitat , o la intervenció en casos d’agressió sexual .

El text assenyala , a més , set principis rectors , que són la transversalitat , prevenció , assistència integral i personalitzada , igualtat de tracte , apoderament ( reconeixement de les capacitats i estratègies de supervivència de les víctimes de violència de gènere amb l’objectiu d’articular una intervenció adequada a cada cas per afavorir l’autonomia personal de les dones víctimes de violència de gènere ) , seguretat i protecció , i qualitat .

El protocol promou també la coordinació de les accions de sensibilització , prevenció i formació que impulsa l’Ajuntament de Salamanca per fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i prevenció la violència de gènere .

Impulsa , a més , cursos de formació sobre la violència sexista entre tot l’equip professional del Centre Municipal d’Informació i Assessorament a la Dona i el Servei Especial d’Atenció a Dones , Majors i Nens de la Policia Local de Salamanca .

Aquest protocol està emmarcat en l’acord subscrit recentment entre l’alcalde de Salamanca , Alfonso Fernández Mañueco , i el delegat del Govern a Castella i Lleó , Ramiro Ruiz Medrano , per millorar la coordinació entre la Policia Local i la Policia Nacional .

Font: Lainformacion

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: