Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Drets : Breus

Al llarg de tota una carrera, una dona pot guanyar 430.000 dòlars menys que els seus iguals masculins

dilluns 13 de gener de 2014

Al llarg de tota una carrera, una dona pot guanyar 430.000 dòlars menys que els seus iguals masculins

Catalyst és una organització molt coneguda als Estats Units , sobretot arran dels premis Catalyst Awards que lliuren anualment des de 1987 a les companyies amb pràctiques més innovadores per desenvolupar la carrera professional de les dones . Allyson Zimmermann és la responsable a Europa d’aquesta organització , que pretén canviar els entorns laborals per canviar vides .

En una entrevista del diari econòmic Cinco Días , Zimmermann aposta per millorar la situació de la dona , primer en l’entorn educatiu i laboral i més tard , en els llocs de responsabilitat . Afirma que tot i que la legislació pot ser d’ ajuda, els canvis no es poden imposar .

Per a ella , les empreses que no contemplin la feminització del mercat laboral no podran arribar a ser realment competitives , perquè estan vetant a la meitat del talent , ia la majoria de recent llicenciats . A Europa , només el 12 % dels seients dels consells d’administració estan ocupats per dones . En el cas d’Espanya ronda el 10% .

Respecte a la retribució , explica que el pay - gap mitjà a Europa és del 17 %. Aquest gap podria respondre en part a les prioritats del propi executiu , ja que segons un estudi de Catalyst , les dones que obtenen el seu primer treball després d’acabar un MBA no pregunten durant el procés de selecció sobre el salari , mentre que els homes negocien els seus emoluments des d’un primer moment .

Sigui o no l’actitud davant el salari un factor determinant , la diferència es marca des d’un primer moment . " En una primera feina , la diferència salarial és de uns 4.600 dòlars. D’acord amb la nostra mostra , en cada promoció laboral posterior un home guanya un 21% més , contra un 2% en el cas d’elles . Això ens pot portar , en una carrera laboral de 40 anys , a una diferència d’uns 431.000 dòlar . Això són molts diners ! "

No obstant això , Zimmermann es mostra optimista per aconseguir la igualtat en l’entorn laboral . "Hem aconseguit moltes coses al llarg dels anys . Quan va néixer Catalyst moltes de les coses que avui veiem eren impensables . I crec que la situació millorarà molt més " .

Font: CincoDías/Equipos y talento

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: