Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Opinadores

Al mercat de treball també hi ha violència de gènere

dilluns 1 de desembre de 2014

Al mercat de treball també hi ha violència de gènere

Poques qüestions ocupen avui en dia tantes planes en els mitjans de comunicació com la violència de gènere. No obstant, l’avanç és encara força tímid. Quina pot ser la raó o raons de fons? En primer lloc, una clara manca de voluntat política: la violència de gènere no es troba dins de les prioritats polítiques ni pressupostàries. Per altra banda, estem immersos en una societat una mica anestesiada davant un panorama de quasi perpetu sofriment marcat per les circumstàncies econòmiques. I això és part de la clau del problema.

Precisament l’objecte d’aquestes paraules és posar de manifest com la conjuntura econòmica està influint molt decisivament en l’increment de la violència en el treball d’una manera silenciosa pero constant, sense fer soroll, lenta però segura. Les dones es troben contínuament sotmeses a situacions de violència en el treball inacceptables. Des de l’increment dels acomiadaments de les dones embarassades fins a la negativa a la promoció de les dones en els llocs de responsabilitat. Des de l’assetjament vertical ascendent contra les dones que han arribat a càrrecs de direcció fins a la sempre eterna bretxa salarial. Des de la impossibilitat de conciliar la vida laboral i personal fins a la negativa empresarial a crear plans d’igualtat. Des de l’assetjament sexual a la feina fins a les precàries condicions del treball a temps parcial, al qual un 80% són dones.

Proveu a fer el test violeta. Obtindreu resultats sorprenents. No cal que sigueu unes actives feministes, basta simplement amb observar la realitat. Si mirem mínimament atentes al nostre voltant, a bon segur que identificarem conductes que hem de desterrar de les nostres empreses i, per tant, de les nostres vides. Q ue cadascuna de nosaltres contribueixi, en la mesura de les seves possibilitats i del coratge que li pot donar la força de la justícia, a lluitar contra les situacions de violència contra les dones al lloc de treball. És, entre d’altres, l’herència de les nostres mares i àvies, un dels tresors a deixar a les nostres filles i fills del futur.

Veure en línia : Al mercat de treball també hi ha violència de gènere

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: