Webs Locals

Agenda d’ Alella [+]

Avui és: 18-12-2017
>
<
Desembre'17
llmamejovessum
27282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores

Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre

Blocaires : Alella

PARAULES CLAU

Alella Emprèn!, del 19 al 23 de maig

dilluns 12 de maig de 2014

Alella Emprèn!, del 19 al 23 de maig

Les Jornades d’Emprenedoria faciliten l’intercanvi de coneixements entre experts i emprenedors i altres persones que estan pensant posar en marxa un negoci o canviar d’activitats.

Animat per la bona acollida de la primera edició, l’Ajuntament torna a organitzar enguany les segones Jornades d’Emprenedoria Alella Emprèn!. Com a la primera edició, l’objectiu d’aquesta iniciativa és assessorar i facilitar eines a les persones emprenedores i als petits i mitjans empresaris.
Promogudes per la Regidoria d’Emprenedoria i Ocupació, i gestionades per Laboratori 8-85, les jornades inclouen conferències amb emprenedors i professionals de diferents àmbits, a més de seminaris especialitzats, assessoraments personalitzats i taules rodones amb emprenedors i directius d’empreses.

Les jornades van néixer el maig de l’any passat amb l’objectiu de convertir-se en un punt de trobada multidisciplinar i d’intercanvi d’idees i coneixements entre experts, empresaris i emprenedors i d’altres que estan pensant en posar en marxa algun tipus de negoci o fer un canvi d’activitat.
Alella Emprèn! compta amb un cartell de luxe. Hi participaran, entre d’altres, Pau Garcia-Milà, cofundador d’eyeOS, Bananity i Edia Foster; Carlos Duran, fundador d’Hoy-Voy; Jordi Mas, Conseller delegat de Mas Gourmet; Enrique Tomàs, fundador d’Enrique Tomàs; Marta Martínez, fundadora d’Ontop Barcelona; Josep Sánchez, fundador d’Instagrafic. Les jornades són gratuïtes i es desenvoluparan a Can Lleonart, l’Ajuntament, les antigues Escoles Fabra i a espais privats.

Durant les jornades diferents restaurants d’Alella oferiran un “menú emprenedor” amb un preu especial per als assistents. Més informació i inscripcions a [1]http://alellaempren.cat/presentacio/

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: