Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Esports : Breus

Alfonsina Estrada, l’única dona amb dorsal en tota la història del Giro d’Itàlia

dimarts 20 de maig de 2014

Alfonsina Estrada, l'única dona amb dorsal en tota la història del Giro d'Itàlia

La desena etapa entre Modena i Salsomaggiore Terme és d’aquestes jornades que a priori no passaran als annals del ciclisme. Un traçat pla i amb els líders guardant forces per als dies claus que han de decidir la cursa a partir de la contrarellotge de dijous són els ingredients perfectes per a un dia insuls. Potser per aquest motiu l’organització ha volgut aprofitar aquest dia de calma per honrar els 100 anys del naixement de Gino Bartali. El florentí és una de les icones d’aquest esport i al seu llegat esportiu afegir al llit de mort una història que engrandecería encara més la seva llegenda. Considerat un ciclista del règim feixista de Mussolini, en realitat el gran Bartali era un insurgent que transportava en els tubs de la seva bici la documentació necessària per salvar els jueus italians de la persecució nazi.

Però al marge de l’homenatge al llegendari Bartali -conegut com El Frare Volador-, al quilòmetre nou de llibre de ruta, la ’corsa’ rosa farà un altre gest de complicitat a la seva història. En aquest moment els corredors travessaran la localitat de Castelfranco Emilia, el poble on va néixer Alfonsina Estrada, l’única dona que ha disputat el Giro d’ Itàlia en els seus 97 edicions.

Corria l’any 1924, en ple període d’entreguerres, i les carreres ciclistes - com la resta d’esdeveniments esportius de l’època - trobaven moltes dificultats per completar les seves llistes de participants. El Giro d’Itàlia no era menys i per atraure l’interès dels ciclistes va fomentar la participació individual oferint als corredors que s’animessin allotjament i manutenció, incloent 600 pollastres, 720 ous, 4.800 plàtans, carn, aigua mineral i més aliments per seduir.

(...)

Font: Elconfidencial

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: