Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Prostitució : Breus

Alliberen una dona romanesa a Palma que estava sent obligada a exercir la prostitució

divendres 29 de novembre de 2013

Alliberen una dona romanesa a Palma que estava sent obligada a exercir la prostitució

Agents de la Policia Nacional en el marc de la " Operació Casa groga" ha procedit a la localització i alliberament d’una dona de nacionalitat romanesa que havia estat traficada i explotada sexualment a Palma .

El passat dia 18 de novembre , agents de la UCRIF de la Prefectura Superior de Balears , van tenir coneixement que una dona de nacionalitat romanesa pogués ser víctima d’ Tracta d’Éssers Humans per a la seva explotació sexual .

Activat el Pla Policial contra el Tràfic d’Éssers Humans amb fins d’Explotació Sexual dels policies adscrits a aquest grup de recerca , realitzen gestions per a la comprovació d’aquests fets .

Pel que sembla la víctima havia conegut el detingut a través de les Xarxes Socials en el seu al seu país d’ origen , començant una relació afectiva amb ell i arribant a conviure junts a la ciutat de Ploiesti .

Posteriorment el detingut , li va proposar a la víctima venir a Espanya amb la finalitat de buscar feina , encarregant-se de gestionar i pagar totes les despeses relacionades amb el viatge de tots dos, així com la recerca d’un domicili a Palma , acceptant ella , creient que obtindria treball com a cambrera o netejadora i en cap cas per exercir la prostitució .

Una vegada a Espanya , el detingut va sostreure a la seva parella la seva carta d’identitat romanesa per evitar la seva evasió i li va buscar treball en un club de cites de la ciutat on treballaria com a ballarina i comissionista - alternadora , és a dir , acompanyant els clients prenent copes . Com que en aquest lloc no obtenia prou diners , el detingut va començar a buscar- clients per exercir la prostitució en hotels, establint aquest la quantia a cobrar pel servei i quedant-se amb la totalitat dels diners obtinguts .

Davant la negativa de la víctima d’ prostituir-se, el detingut va recórrer a fortes amenaces i coaccions , de manera que aquella va acabar accedint a mantenir relacions sexuals amb els clients , i no obstant això , això no va ser suficient per al detingut que , en nombroses ocasions va arribar a agredir físicament , perquè considerava que no obtenia diners suficients .

Per tot el que ha passat la víctima va abandonar el domicili , acudint a viure en companyia d’un amiga , moment en el qual ambdues van rebre contínues amenaces via telefònica perquè la dona tornés amb el detingut i seguís aportant diners . Aquestes trucades i missatges atemorien tant a les joves que durant dies no van sortir al carrer .

Després de tenir coneixement de la situació de la víctima , agents de la UCRIF van procedir a la detenció de l’autor de 32 anys i d’origen romanès , com a presumpte autor dels delictes de tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació sexual , delicte relatiu a la prostitució i violència de gènere.

Font: Mallorca Confidencial

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: