Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Política : Breus

"Amb les retallades pressupostàries la dona víctima de violència de gènere viu en una indefensió constant"

dilluns 4 de novembre de 2013

"Amb les retallades pressupostàries la dona víctima de violència de gènere viu en una indefensió constant"

L’Associació de Dones " María de Padilla " ha anunciat que " ha organitzat diferents activitats per sensibilitzar la societat contra la violència de gènere en el marc del 25 de novembre , Dia Internacional contra la Violència de Gènere .

Ángela Melville , directora científica de l’Institut Internacional de Sociologia Jurídica , afirmava , al juliol d’aquest any , al Congrés Internacional contra la Violència de Gènere celebrat a Oñate , que "la lluita contra la violència de gènere només a través de reformes legals és molt limitada , cal analitzar i comprendre de manera més profunda les causes aquesta violència " . Així mateix des de l’Associació de Dones " María de Padilla " entenem que és imprescindible que col · loquem la lupa en les mesures de sensibilització , prevenció i detecció , que fins ara han estat la " germana pobra " de la llei .

Denunciar i condemnar les conseqüències de la violència pot mitigar ( si això és possible ) el dolor de les víctimes , però no incidirà en l’eradicació de la violència exercida contra les dones . Tampoc podem deixar de denunciar que , si fa uns anys els pressupostos per combatre la violència de gènere eren deficients , ara han passat a ser exigus . Amb les retallades pressupostàries , la dona víctima de violència de gènere viu en una indefensió constant , aquest fet es reflecteix en l’augment del 26% de les dones assassinades durant l’any 2013 .

També preocupa a l’Associació , en gran manera , l’augment de la violència de gènere entre els joves , ja s’acosta al 33% , des que es tenen xifres . Això ens parla de les deficiències i les llacunes educatives , on amb la nova LOMCE prima més la religió que l’educació en el respecte , la tolerància i la igualtat . Això és un signe més de la manca de sensibilitat sobre el tema de la violència de gènere del Govern i una falta de compromís amb l’avanç de la igualtat en la societat espanyola . L’Organització Mundial de la Salut acredita que els programes educatius en països desenvolupats funcionen per frenar el masclisme . Però aquests programes estan desapareixent a Espanya .

"A la vista d’aquesta terrible situació , potser siguem un gra de sorra en aquest desert d’" ignorància política " governamental , que amb les seves males decisions s’alinea amb els maltractadors i està condemnant a milers de dones a la violència i , a la postres , a la mort psicològica i física , negant-los el dret a tenir una vida normal i el seu dret universal a ser tractada com un ésser humà " . Afirma l’Associació en el seu comunicat. (...)

Font: tercera Información

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: