Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Noticies : Breus

Andorra, a les antípodes en telefonia mòbil

dijous 25 d'agost de 2011

Andorra, a les antípodes en telefonia mòbil

Els i les especialistes en informàtica consideren “insuficient” i “justeta” en relació amb el preu l’oferta existent a Andorra per als i les usuàries que volen navegar per Internet mitjançant el mòbil. Tant per cost com per possibilitats, les diferents tarifes que s’apliquen des d’Andorra Telecom queden per sota de les que es poden contractar a Espanya i això, al parer dels experts/es, provoca que el percentatge de persones que accedeixen a la xarxa amb el seu telèfon sigui baix en comparació amb el d’altres països, malgrat que la majoria d’aparells ja permeten la connexió a la xarxa.

Segons dades de la companyia parapública, només un 10% dels clients de telefonia mòbil tenen contractada alguna tarifa per poder utilitzar Internet. En canvi, a Espanya, dels 38,4 milions d’usuaris, 9,1 es connecten a la xarxa, que suposa prop del 24%.

Una explicació a aquesta diferència es podria trobar en l’anàlisi de les opcions de contracte que proposen les diferents compa­nyies espanyoles. L’oferta més barata d’Andorra Telecom per conectar-se a Internet des del mòbil és de 12 euros mensuals, cànon a banda, i només permet 30 megues de descàrrega. Cada mega excedit es cobra a part, a 50 cèntims. Per a més capacitat els abonaments augmenten fins a 39 euros –1 giga–. Una altra opció són els forfets Mobiland, que agrupen trucades, SMS i Internet. El més assequible, però, surt per 29 euros i només permet 20 megues de navegació.

Les queixes per part dels i les professionals passen per confirmar que de no proposar-se una oferta més atractiva "no s’impulsarà mai l’ús d’Internet al mòbil des del Principat", i assenyalen que "es el futur". A Andorra "sempre estas lligat a un ordinador, quan l’objectiu hauria de passar per aconseguir deslliurar-nos dels punts de connexió fixos". I alerten que, tot i comptar amb la fibra, cal no deixar de banda aquestes connexions. "Estem a les antípodes dels altres països. Qui utilitza el Facebook pels carrers d’Andorra?, ningú".

Veure en línia : Diari d’Andorra

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: