Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ciència : Breus

Anna Berga, secretària general de la URL, nova presidenta de la Comissió de Dona i Ciència del CIC

dimecres 13 de febrer de 2013

Anna Berga, secretària general de la URL, nova presidenta de la Comissió de Dona i Ciència del CIC

El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) nomena Anna Berga, secretària general de la URL, presidenta de la Comissió de Dona i Ciència per al desenvolupament de les polítiques de dones en l’àmbit de l’educació superior i la recerca del Consell Interuniversitari de Catalunya. Berga succeeix Esther Giménez-Salinas, catedràtica de Dret Penal i Criminologia (URL- ESADE), presidenta d’aquesta Comissió des del 2005.

El Govern de la Generalitat va aprovar el març de 2005 el V Pla d’Acció i Desenvolupament de les polítiques de dones a Catalunya com a eina transversal per a l’aplicació de les polítiques de dones del Govern. Alhora, la Generalitat compta amb el Pla de Recerca i Innovació (2005-2008) que preveu la creació d’una comissió de seguiment per a la igualtat de gènere per tal d’assegurar que les perspectives d’acció i promoció de les dones estiguin al mateix nivell que les dels homes i garantir la participació igualitària en les comissions d’avaluació de projectes de recerca. En aquest sentit, el Consell Interuniversitari de Catalunya és l’òrgan de coordinació interuniversitària que vetlla per la consecució d’aquestes finalitats esmentades i és també el responsable de nomenar aquesta Comissió de Dona i Ciència per al desenvolupament de les polítiques de dones en l’àmbit de l’educació superior i la recerca del Consell Interuniversitari de Catalunya.

Aquesta Comissió està integrada per un/una representant de cadascuna de les universitats catalanes i set persones designades pel titular del departament competent en matèria d’universitats. Alhora, la Comissió està presidida per una persona nomenada pel president del Consell Interuniversitari de Catalunya, i la secretaria serà exercida pel/per la secretari/ària general del Consell Interuniversitari de Catalunya o persona en qui delegui.

(...)

Font: URL

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: