Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Protagonistes
Ambaixadora 2018

Anna Majó, Ambaixadora de les Quartes Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC. #WomanLiderTIC

dijous 18 d'octubre de 2018

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

Anna Majó
Eventbrite - WOMANLIDERTIC 2018

Liderant la innovació digital a l’Ajuntament de Barcelona. Disseny i implementació de l’Estratègia d’Innovació Digital de Barcelona i les seves Polítiques. Preparar, gestionar, coordinar i orientar la implementació de l’estratègia, i articular i assessorar transversalment en matèria d’innovació entre les diferents àrees de l’Ajuntament, en temes com: economia digital, innovació social digital i innovació cívica, laboratoris d’innovació i contractació pública innovadora . I també vinculada a Digital Democracy, Digital Transformation en el sector públic, Smart City i Data City Strategy, entre d’altres.

Amb experiència en innovació en ciutats (tecnologia / social / urbà / govern), promoció econòmica, associació públic-privada i gestió del canvi. Amb antecedents i experiència en consultoria estratègica i de gestió de canvis, promoció econòmica i innovació - emprenedoria, clústers, tecnologia / innovació social / urbana, etc., comunicació, representació institucional i associació publicoprivada. Tant local com internacional. Amb experiència en institucions privades, públiques, governamentals i educatives (ACCENTURE, EUROPSTAT, UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA, 22 @ BARCELONA i L’AJUNTAMENT DE BARCELONA).

Enginyera Industrial amb Màster en Administració d’Empreses i Màster en Gestió de la Comunicació

Twitter: @ANNA_MAJO

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gemma-b…

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: