Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Esports : Breus

Anova denúncia ’actituds sexistes’ a la Volta a Espanya amb ’dones florer’

dimecres 10 de setembre de 2014

Anova denúncia 'actituds sexistes' a la Volta a Espanya amb 'dones florer'

Es tracta d’un fenomen de cosificació de la dona, quedant limitades a un paper de premi per l’heroi vencedor ", apunta el grup d’acció feminista d’Anova d’Orense.

Es tracta d’un fenomen de cosificació de la dona, quedant limitades a un paper de premi per l’heroi vencedor ", apunta el grup d’acció feminista d’Anova d’Orense

Anova ha denunciat "actituds sexistes" en la Volta a Espanya, que recorrerà Galícia fins diumenge que ve, amb el foment de "dones florero".

En un comunicat, el grup d’acció feminista d’Anova d’Ourense ha lamentat el paper que es reserva a les dones en la Volta a Espanya que repercuteix en el que veuen els nens i que passaran a ser "patrons que imiten de manera inconscient i que després resulta pràcticament impossible exterminar perquè germinen i arrelen ".

En sentit, es pregunta quina necessitat hi ha de "guarnir la competició amb noies escasses de roba" i critica que el cos de les dones sigui "utilitzat com a espai publicitari" en les seves samarretes i faldilles. "Aquest és el paper essencial que les dones compleixen en un sector tan masculinitzat com les curses de ciclisme", censura Anova.

Sobre això, lamenta que les dones siguin "exhibides com objectes davant les càmeres de televisió", ja que "es tracta d’un fenomen de cosificació de la dona, quedant limitades a un paper de premi per l’heroi vencedor".

A tall d’exemple, es fa referència al cas del corredor eslovac Peter Sagan que va tocar les natges d’una hostessa fa uns mesos en l’últim Tour de Flandes. "Això acaba desembocant en què accions públiques de violència i abús sobres les dones, tractades com a objectes, passin inadvertides i fins i tot siguin justificades o minimitzades per gran part de la societat", adverteix Anova.

Veure en línia : La región

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: