Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Aràbia Saudita prepara una llei per prohibir el matrimoni de dones menors d’edat

dilluns 16 de desembre de 2013

Aràbia Saudita prepara una llei per prohibir el matrimoni de dones menors d'edat

Aràbia Saudita prepara una llei que prohibeix que les dones es casin abans de complir els 18 anys i atorga més drets a les dones , ha informat aquest diumenge el diari àrab internacional Al Hayat . Segons les fonts oficials citades pel diari , aquest projecte de llei evitaria els matrimonis de menors d’edat , encara que aquests comptaran amb l’autorització del tutor de la jove .

La llei, que serà proposada davant el Consell de la Xura (òrgan consultiu ) , estableix una relació " igualitària" entre l’home i la dona , usant el terme de " associació" , han afegit les fonts . D’aquesta manera , es modificaria l’estipulat tradicionalment en el contracte de matrimoni , en el qual l’home era el responsable de la dona , una autoritat de la qual s’ha abusat . La llei garanteix el dret de la dona a establir condicions en el contracte de matrimoni , el que li permetria , per exemple , divorciar immediatament si el seu marit es casa amb una altra dona .

També preveu que la dona pugui recórrer a les institucions governamentals o als tribunals sense el permís d’un tutor home, que fins ara ha d’identificar la fèmina en aquests tràmits . Si és ratificada , la legislació suposarà un gran avanç en la situació de les dones a l’Aràbia Saudita , on per aquests assumptes es recorre a la llei islàmica o " xaria " , l’aplicació és molt estricta en el regne . La princesa Adela , filla del rei Abdul · là , va suggerir en una roda de premsa a finals del 2011 que s’anava a aprovar una llei per prohibir el matrimoni de les menors.

Veure en línia : 20 minutos

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: