Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Comunicació : Breus

Aurora Egido, novena dona a ingressar a la RAE

dimecres 11 de juny de 2014

Aurora Egido, novena dona a ingressar a la RAE

La catedràtica de literatura espanyola de la Universitat de Saragossa ha analitzat, en les obres de Baltasar Gracián (1601-1658), "l’evolució suposada per la recerca de la felicitat transformada en la d’immortalitat [...]. Des del Heroi a El Criticón, passant per El Polític don Fernando el Catòlic, El Discret, l’Oracle manual, la Agudesa i El Comulgatorio, el jesuïta aragonès va assumir la doble intenció d’eternitzar les seves pròpies obres i alhora atorgar glòria als herois i autors destacats en elles per la seva provada excel · lència. I ho va fer en un doble pla, ètic i estètic, doncs, per a ell, ser persona era també un estil ".

En nom de la corporació, la nova acadèmica ha estat rebuda per Pere Gimferrer, "amic invariable que va defensar formalment meus treballs i els meus dies davant els membres de l’Acadèmia" ia qui va conèixer al Pati de Lletres de la Universitat de Barcelona quan tots dos eren estudiants a la fi dels seixanta.

Aurora Egido va ser elegida el 23 maig 2013 membre de número de la RAE. L’anterior titular d’aquesta plaça va ser José Luis Borau, mort el novembre de 2012. Egido ha destacat del cineasta i escriptor aragonès la "total i digníssima lliurament dels seus treballs i els seus dies al cinema ia la literatura".

La candidatura de Egido va ser presentada pels acadèmics Carmen Iglesias, Pere Gimferrer i Ignacio Bosque.

Font: Hoyesarte.com

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: