Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Autoritats saudites multen a sis homes per permetre conduir a les seves dones

dimecres 25 de setembre de 2013

Autoritats saudites multen a sis homes per permetre conduir a les seves dones

La policia saudita ha multat sis homes per permetre que dones sota la seva tutela conduïssin seus vehicles, el que va contra la llei d’aquesta monarquia absoluta ultraconservadora islàmica, ha informat avui el diari Al Sharq.

El rotatiu, que cita el portaveu de la Policia de Trànsit de la zona oriental del país, Mansur al Shagra, va explicar que la majoria de les infraccions es van registrar a platges o en àrees deshabitades.

Els sancionats hauran de pagar 900 rials (uns 240 dòlars) per "oferir el seu vehicle a persones que no té permís de conduir".

Un grup va iniciar aquesta setmana una campanya per exigir que les saudites puguin conduir i insten les dones a sortir als carrers amb els seus cotxes el proper 26 d’octubre per desafiar la prohibició.

Les dones no poden conduir a l’Aràbia Saudita des de 1990, quan el ja mort muftí xeic Abdulaziz bin Baz va emetre un edicte religiós en aquest sentit que va portar al Ministeri de l’Interior a imposar la prohibició.

L’habitual és que les autoritats detinguin les conductores i s’incautin del vehicle fins que el "mehrem" o tutor-un home de la família-es presenta a la comissaria i signi un document en el qual declara que la infracció no es va a repetir. EFE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: