Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Comunicació

Ball per aturar la violència contra les dones

Dijous, 14 de febrer de 19 a 21h
dimarts 5 de febrer de 2013

Ball per aturar la violència contra les dones

V-Day és un moviment global que lluita contra la violència cap a les dones i les nenes. El moviment recapta fons i promou la conscienciació social a través de produccions solidàries de Els monòlegs de la vagina, obra escrita per Eve Ensler i altres obres artístiques. El 2011 es van celebrar més de 5.800 esdeveniments solidaris a tot el món, educant a milions de persones sobre la realitat actual de la violència cap a les dones.

Fins ara, el moviment V-Day ha recaptat 85 milions de dòlars i
ha conscienciat a milions d’homes i dones sobre la violència de gènere i els
mitjans per parar-la, ha creat campanyes mediàtiques, internacionals i educatives, ha reobert refugis per dones, ha finançat 13,000 programes i centres d’acollida locals contra la violència de gènere a la República del Congo, Haití, Kenya, Egipte,Iraq i South Dakota.

UN BILIÓ EN PEU

Una de cada tres dones al món ha estat violada o agredida físicament una o diverses vegades en la seva vida. L’estadística es tradueix a 1 bilió de dones violades. Un bilió de filles, mares, àvies, germanes, amants i amigues. El 14 de febrer de 2013, el quinzè aniversari de V-Day, cridem a un bilió de dones i als seus familiars a SORTIR AL CARRER, BALLAR, alçar la veu i EXIGIR la fi d’aquesta violència.

UUN BILIÓ A PEU farà tremolar el terra en cridar a les dones i els homes que
les vulguin a ballar a favor de la no violència cap a les dones en tots els països del planeta. V-Day vol que el món vegi la nostra força col · lectiva i la nostra solidaritat sense fronteres. Uneix-te a V-Day ja UN BILIÓ A PEU avui mateix i DI NO a la violència contra les dones i les nenes. Per registrar i obtenir més informació, clica aquí:
www.onebillionrising.org

El 15 aniversari de V-Day, 02/14/13, estem convidant a mil milions de dones i els que estimen a sortir, ballar, pujar, i exigir la fi de la violència. UN BILIÓ DE PEU mourà la terra, l’activació de les dones i els homes a través de tots els països. V-Day vol que el món vegi la nostra força col · lectiva, el nostre nombre, la nostra solidaritat més enllà de les fronteres. Barcelona es pujarà el 14 febrer 2013! Estàs amb nosaltres? Consulteu amb nosaltres per conèixer els detalls

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: