EDICIONS:  2009  2010  2011 
2012
------------------------------
------------------------------
------------------------------
------------------------------

Blog del concurs

inici

Arxius: setembre de 2009

Atención! Cambios en el sistema de votaciones de FEMITIC

dimecres 30 de setembre de 2009

Atenció! Canvis en el sistema de votacions de FEMITIC

A causa del comportament dubtós i poc transparent d’algunes participants de Femitic i/o dels seus entorns més propers, des de Dones en Xarxa ens hem vist obligades a canviar el sistema de votacions dels vídeos presentats a concurs.

Entre aquesta nit i demà al matí, els comptadors del rànkings es tornaran a posar a zero vots, i a partir d’ara, per poder emetre un vot vàlid, s’haurà de ser usuari registrat. Com a tal, podreu votar tots els vídeos que volgueu però només un cop durant tot el procés de votacions. Aquesta és la manera més neta i segura que ens garanteix que tots els vídeos estan en igualtat de condicions.

Sabem que aquesta mesura dràstica afectarà negativament les dones que han rebut vots honestament i no saltant-se les condicions de seguretat que vam deixar clares a les bases del concurs. Però, com a conseqüència de la multitud de queixes rebudes, hem decidit donar una solució satisfactòria per a totes, i que totes i cadasquna de vosaltres tingueu la possibilitat de sortir escollides com a guanyadores d’aquest concurs.

Sense vosaltres, Femitic no hauria estat possible. Per això volem agrair-vos de nou la vostra confiança en Dones en Xarxa i la vostra infinita paciència, i demanar-vos disculpes davant les molèsties que aquesta experiència pilot us hagi ocasionat. Demanem excuses també, per la lentitud amb la qual hem atès les vostres queixes, i ens comprometem a actuar amb més diligència d’ara en endavant.

A parti d’ara, si observem un comportament il·legítim o poc esportiu, des de Dones en Xarxa ens reservem el dret de descalificar immediatament qualsevol vídeo que no s’ajusti a les normes establertes. Qualsevol vot emès abans del nou sistema no tindrà cap mena de validesa per al jurat.

A més, tenim constància que hem pogut ferir la sensibilitat d’algun personatge masclista que en certs fòrums ens ha titllat de sexistes per no deixar participar els homes al concurs. El mateix personatge que, pressumptament, va filtrar com burlar el sistema de seguretat dels vots.

Us tornarem a avisar en quant el rànking estigui a zero.

Moltes gràcies i SORT!!

Sobre los problemas en las votaciones de FEMITIC

dilluns 21 de setembre de 2009

Sobre els problemes a les votacions de FEMITIC

Apreciades,

Abans de res, des de Dones en Xarxa us volem demanar disculpes per les molèsties que el nostre sistema de votacions i de recepció de vídeos pugui haver ocasionat a totes les participants.

A causa de la multitut de mails de queixa rebut, ens veiem obligades a publicar aquest post per a la tranquilitat de totes. Esperem que a partir d’ara, els vostres dubtes es resolguin amb major diligència.

En primer lloc, el sistema s’ha disenyat per emetre només un vot per dia, IP i vídeo. Per tant, aquelles de vosaltres que proveu a votar més d’un vídeo al dia, us trobareu de seguida un error del sistema. Aquest sistema es va pensar per evitar que ens passessim el dia amb el dit enganxat a un vídeo i per intentar que les votacions fossin el més equilibrades i equitatives possible.

En segon lloc, a causa de la gran quantitat de vídeos que hi ha penjats a la web, la pàgina pesa massa i per tant, triga molt en carregar-se. Si utilitzeu Internet Explorer com a navegador i heu notat problemes en les recàrregues del lloc, us aconsellem que proveu amb Mozilla Firefox. És un navegador més intuitiu, fàcil i compatible, a més de ser totalment gratuït. El podeu descarregar a www.mozilla.com/firefox

En tercer lloc, absolutament tots els vídeos tenen vots i estan classificats al ranking. Si us fixeu, sota els 10 primers vídeos, hi ha un símbol de pàgina següent, una línia i de nou una graella de vídeos amb zero vots. Doncs ignoreu aquesta graella! Si no trobeu el vostre vídeo entre els 10 més votats, cliqueu al símbol de pàgina següent i us portarà immediatament a les posicions consequtives (onzena, dotzena... i així fins arribar al darrer vídeo classificat.

Si teniu cap problema amb la contabilització de vots, recordeu de recarregar la pàgina. Si ni així us apareix el vostre vot, no us preocupeu! Cap vot es perdrà, sinó que apareixerà més tard, a causa sempre del gran pes de la pàgina que genera problemes de lentitud.

Us demanem una mica de paciència, ja que és la primera vegada que organitzem una experiència d’aquestes dimensions, i us assegurem que la nostra intenció és que totes aconseguiu el màxim de vots possibles. Estem treballent durament per solucionar els problemes tècnics que s’estan generant.

Molta sort a totes!

Comienza el período de votaciones: Hasta el 19 de octubre

dimarts 15 de setembre de 2009

Comença el període de votacions: Fins el 19 d’octubre

El període de recepció de vídeos de FEMITIC ja s’ha acabat. Gràcies a totes vosaltres hem rebut 119 vídeos. Ara volem que amb els vostres vots, vosaltres decidiu quins són els 10 millors treballs.

A partir d’avui a la tarda, la web de FEMITIC canviarà lleugerament la seva apariència i al costat de cada casella de vídeo apareixerà l’opció de ’votar’. A més, una pestanya superior, ’Rànking’, us anirà informant de l’ordre dels vídeos a la classificació.

Recordeu que només està permès emetre un vot per dia i per IP. Animeu a les vostres amigues i amics a que votin també!!

Podreu votar fins el dia 19 d’octubre. D’entre els 10 vídeos més votats, un jurat n’escollirà les dues guanyadores. Creuem els dits i... molta sort!!

Gràcies per participar a FEMITIC!

119 vídeos en FEMITIC!!

119 vídeos a FEMITIC!!

Gràcies a totes per fer-ho possible! Hem superat els 100 vídeos!! 119 ni més ni menys gràcies al vostre esforç. Us agraïm també la vostra paciència davant dels múltiples problemes tècnics que hem tingut per ser la primera vegada.

En breu us explicarem el següent pas: les votacions

Molta sort!!

Última semana para participar!

dilluns 7 de setembre de 2009

Darrera setmana per participar

Encara no has enviat el teu vídeo?? Doncs afanya’t!!! Només et queda una setmana!! El proper dilluns 14 de setembre s’acaba la data de termini per fer-nos arribar els teus projectes.

Vinga, vinga!! Ja hem arribat als 50 vídeos!! Recorda que hi ha més de 5.000 € en premis!!

13 últimos días para presentar vuestros videos a FEMITIC

dimecres 2 de setembre de 2009

13 últims dies per presentar els vostres vídeos a FEMITIC

Han arribat els darrers 13 dies del periode de presentació de materials al concurs de videos creats per dones FEMITIC.

Si! Teniu temps fins al 14 /09/2009 pe presentar els vostres videos.

El tema: Les dones i Internet

Podeu veure els videos que s’han presentat fins ara a la web de FEMITIC. Feu click aquí per veure’ls tots.

Us agrairíem que ens fessiu difusió als vostres blocs del concurs de
videos. Aquí teniu materials que podeu utilizar:

Banner

http://www.donesenxarxa.cat/Promociona-Femitic

Vídeo- spot per TV del concurs

http://www.youtube.com/watch?v=jkJ4OClSCck

A més, la famosa videobloguera sevillana Saray Pavón va crear un video per explicar el concurs:

http://www.donesenxarxa.cat/Saray-Pavon-promociona-Femitic,3099

Más de 30 vídeos en FEMITIC!!

dimarts 1 de setembre de 2009

Més de 30 vídeos a FEMITIC!!

Ja sou més de 30 dones les que us heu decidit a participar a FEMITIC! Des de Dones en Xarxa us volem agrair la vostra participació i animar-vos a realitzar més vídeos. Recordeu que si ja heu participat, ho podeu fer fins a dues vegades més. Si encara no ens heu fet arribar el vostre projecte... a què espereu??? 5.000 euros estan en joc!!

Aviam si arribem als 50 en aquesta setmana, és el nou repte de Dones en Xarxa, animeu-vos!!