EDICIONS:  2009  2010  2011 
2012
------------------------------
------------------------------
------------------------------
------------------------------

Blog del concurs

inici

Arxius: octubre de 2009

¡Ya tenemos a las 10 finalistas!

dimarts 20 d'octubre de 2009

Ja tenim les 10 finalistes!

Finalment! Les votacions han acabat i ja sabem quines són les 10 Ja tenim les deu finalistes de FEMITIC!
Per fi coneixem el nom de les deu finalistes de la primera edició del Vídeo Festival per Dones FEMITIC. Les participants que han obtinguts més vots són:

Paulina Bustos, per Epa pelotera

Sachais Couto, per Kit Net

Helena Sánchez, per Dones

Helena Sánchez, per HELENAKONH

Li Zompantli, per La luna mojada

Li Zompantli, per Muertos/Testamento Audiovisual

Helena Rubio, per Alíate con el mundo

Cristina Massagué, per Recuperant els valors femenins

Carla Hernández, per La tercera finestra

Sílvia Martínez, per Diari de una internauta

Us desitjem moltíssima sort a les deu!

Des de Dones en Xarxa vam introduir un sistema de registre i identiificació per poder limitar el numero de vots per cada vídeo. Moltes de vosaltres ens ho vau demanar, i aquest serà el nostre sistema en edicions futures, per evitar múltiples votaciones des d’un mateix ordenador al dia. Introduir un sistema de identificació fa que els navegadors detectin la nostra web com un sistema no segur, i cal canviar el nivell de seguretat per poder participar. Per això, algunes persones des d’alguns navegadors i amb la configuració preestarblerta no han pogut votar, però participant des d’un altre
ordenador sense nivell de seguretat es podia votar. En tot cas aquest és un sistema més segur.

Sabem, a més, que moltes de vosaltres no heu entès perquè es van tancar les votacions abans de les 00:00 hores. La causa és purament técnica i té a veure amb determinades ordres automàtiques del nostre programari.

En qualsevol cas, els vídeos que han obtingut més vots els heu triat vosaltres mateixes, ja que l’esència d’un sistema de votacions popular era que les i els internautes poguessin puntuar els treballs que volguessin, obeint als criteris personals que es decidissin.

Aquest concurs pretenia que els videos fossin creats per dones i que, al mateix temps, fomentessin la participació de les dones a Internet, sense dubte des d’una visió àmplia, però des d’un punt de vista objectiu tots s’ajusten a la temàtica. En definitiva, cadascú pot tenir la seva opinió de si fomenten més o menys la participació de les dones, o de si inclouen o no la perspectiva de gènere, però les bases del concurs son més genèriques, i aquest aspectes son precisament els que valorarem a partir d’ara. Cadascuna de nosaltres podem tenir les preferències sobre quins vídeos s’ajusten més als objectius de de Dones en Xarxa, però aquests criteris, que els tenim, no els podem introduir en la primera fase.

Precisament per això el concurs té 2 parts, per una banda la votació popular, i, per l’altra, la decisió final del jurat que posarà els criteris més qualitatius: perspectiva de
gènere, visibilitat de les dones i altres aspectes de caire més tècnic o creatiu.

Estem treballant a la xarxa i en xarxa amb vosaltres. Totes aprenem cada dia i intentarem millorar a partir d’ara d’aquesta experiència i de les vostres aportacions.
Molta sort i gràcies a totes per haver participat!

Últimos días para votar tus videos favoritos!

dimecres 14 d'octubre de 2009

Últims dies per votar els teus vídeos favorits!

Amigues,

Falten pocs dies per què s’acabi el procés de votacions. El dia 19 d’octubre tanquem els vots. Si encara no heu votat, animeu-vos a dir la vostra!! Els vostres vídeos favorits es mereixen un darrer esforç!!

Molta sort a totes!!

Activadas las votaciones otra vez

dilluns 5 d'octubre de 2009

Activades de nou les votacions

Les votacions de FEMITIC ja estan actives de nou! Ja podeu entrar a la web i votar els vostres vídeos favorits. Recordeu que aquesta vegada, caldrà que estigueu registrades com a usuàries per poder emetre els vostres vots. Podeu votar tots els que volgueu, però només un cop en tot el període de votacions.

Molta sort i.... a votar!!!