EDICIONS:  2009  2010  2011 
2012
------------------------------
------------------------------
------------------------------
------------------------------

Blog del concurs

inici

Arxius: juny de 2010

¿Quieres ganar un iPad?

dilluns 28 de juny de 2010

Vols guanyar un iPad?

Si no vas tenir temps de pensar, gravar, muntar i enviar-nos el teu vídeo per al primer sorteig, ara no tens excusa: SORTEGEM UN ALTRE Ipad!!!!

Les dones que ens envieu el vostre vídeo, o vídeos, abans del 13 de juliol entrareu en el nou sorteig d’un fantàstic iPad.

Les bases i el full de participació a la web de Femitic: www.femitic.cat

Ja tenim guanyadora del iPad!!!!

dilluns 21 de juny de 2010

Ja tenim guanyadora del iPad!!!!

Acabem de fer el sorteig entre les participants que han enviat els primers vídeos, i la dona guanyadora d’un fantàstic iPad ha estat:

Núria Castro de Terrassa!!!!

Felicitats Núria!!!! (en breu l’organització es posarà en contacte amb tu)

Els seus dos vídeos enviats i els de les altres participants els podeu trobar a Veure tots els vídeos

Però recordeu que heu de continuar enviant-nos vídeos perquè tots entren en concurs...

I seguiu atentes al bloc perquè aviat hi haurà una altra sorpresa més...

Hasta el domingo dia 20 puedes entrar en el sorteo del iPad

divendres 18 de juny de 2010

Fins el diumenge dia 20 tens temps per entrar al sorteig del iPad

Si envies el teu vídeo abans del 20 de juny, entraràs en el sorteig d’un magnífic iPad perquè puguis gaudir d’internet, de les teves fotos i dels teus vídeos.

Tens les bases i el full d’inscripció en la web. Si tens cap dubte, envia’ns un correu electrònic: femitic@donesenxarxa.cat

Saray Pavón promociona Femitic

Amb aquest vídeo, la videobloguera i membre del jurat, Saray Pavón, promociona el concurs Femitic. Gràcies Saray!!!!

dimarts 15 de juny de 2010

Segueix Femitic a través de diverses xarxes socials

Per tal de facilitar l’accés dels usuaris i les usuàries de diverses xarxes socials a la informació i el desenvolupament de Femitic, el concurs de vídeos per a dones de Dones en Xarxa, la nostra associació ha creat pàgines pel vídeo-festival a Facebook, Tuenti i YouTube.

Si utilitzes Facebook, la xarxa social més estesa d’Internet, et volem fer saber que Femitic disposa de la seva pròpia pàgina, que trobaràs aquí, a través de la qual anirem publicant tota l’activitat que generi el concurs. Entra, comenta, comparteix i, sobre tot, fes-te’n fan (o, tal i com es fa ara, prem el botó de M’agrada).

Femitic a Facebook

Si prefereixes Tuenti, la xarxa social espanyola a la qual s’accedeix només per invitació, també pots mantenir-te informat/ada de les novetats de Femitic a través del seu esdeveniment, que està aquí. Acabem de crear, també, una pàgina per a Dones en Xarxa, a la qual t’animem a unir-te.

Femitic a Tuenti

Des del perfil de Dones en Xarxa al servei de microblogging Twitter publicarem, també, les notícies que generi el concurs, així com els enllaços als vídeos que ens vagin arribant, per començar a veure’ls, comentar-los i decidir si t’agraden o no. Ens trobaràs aquí.

A la galeria de Flickr de Dones en Xarxa, també hem creat un àlbum, Femitic 2010, on podràs veure totes les imatges dels diferents actes relacionats amb el concurs: la presentació oficial, les xerrades als diferents municpis, l’acte de lliurament de premis, etc. Tens algunes fotos de l’edició anterior a l’àlbum Femitic 2009.

Femitic a Flickr

I, per últim, Femitic té el seu propi canal a YouTube, el servei més important d’allotjament i publicació de vídeo per Internet. Hem creat una llista de reproducció, Femitic 2009, on trobaràs tots els vídeos que es van presentar a la primera edició del concurs. Els vídeos que es presentin a la segona, els posarem a la llista Femitic 2010.

Femitic a YouTube

Si ens vols ajudar a difondre aquesta iniciativa, posem a la teva disposició el banner del concurs. El tens en català i en castellà. I te’l pots descarregar des de l’entrada d’aquest mateix bloc: Promociona Femitic amb una animació al teu bloc o pàgina web

diumenge 13 de juny de 2010

Presentació Femitic 2010. Entrevista per XTVL

Envíanos ya tu vídeo y participa en el sorteo de un iPad

dijous 10 de juny de 2010

Envia’ns ja el teu vídeo i participa en el sorteig d’un iPad

Si envies el teu vídeo abans del 20 de juny, entraràs en el sorteig d’un magnífic iPad perquè puguis gaudir d’internet, de les teves fotos i dels teus vídeos.

Anima’t! Tens 10 dies per pensar, gravar, muntar i pujar el teu vídeo.

Recorda que tens les bases i el full d’inscripció en la web. Si tens cap dubte, envia’ns un correu electrònic: femitic@donesenxarxa.cat

Envia'ns ja el teu vídeo i participa en el sorteig d'un iPad

Promociona Femitic amb una animació al teu bloc o pàgina web

Promociona Femitic col·locant el banner a la teva pàgina web, al teu bloc... Només cal que copiïs i enganxis aquesta adreça:

<a href="http://femitic.cat" title="femitic.cat">
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="200" height="200" id="banner_200x200" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="http://www.ago2.com/femitic_banners/BANNER.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><embed src="http://www.ago2.com/femitic_banners/BANNER.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="200" height="200" name="banner_200x200" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
</a>

I et quedarà així:

No se puede reproducir este archivo flash

No se puede reproducir este archivo flash
BANNER català

dimarts 8 de juny de 2010

Vídeo Promocional de Femitic 2010

Pages 1 | 2