EDICIONS:  2009  2010  2011 
2012
------------------------------
------------------------------
------------------------------
------------------------------

Blog del concurs

inici

Arxius: setembre de 2010

Participa votando y promocionando vídeos

dimarts 28 de setembre de 2010

Participa votant i promocionant vídeos

Femitic és un concurs participatiu. En la primera fase es va incentivar la participació creant continguts i en aquesta nova fase de votacions podeu participar votant, però també de manera més activa comentant i promocionant a la xarxa els vídeos que més us agradin.

Us animem a fer públic el vostre vot, a publicar els vostres 10 vídeos finalistes i a animar a d’altres persones que votin un determinat vídeo des dels vostres blocs, perfils de twitter, mur de Facebook,... També podeu fer una causa en Facebook amb el vostre vídeo preferit.

Hem creat diferents imatges (en català i castellà, i de diferents mides) perquè les utilitzeu per fer difusió del vídeo que vosaltres vulgueu. Les trobareu a la pàgina de Femitic de Flickr . Les podeu guardar en el vostre PC, enviar-les per e-mail, publicar-les al vostre perfil de Facebook o de Tuenti, etc. O, si ho preferiu, el codi que trobareu a continuació us permetrà inserir la imatge al vostre blog o pàgina web, a fòrums de discussió... a més si entre les cometes de “LAURLDELVÍDEO” incorporeu la URL del vídeo que voleu promocionar (apareix quan visualitzes el vídeo en gran a la pàgina de Femitic) qualsevol persona que faci click sobre ella, serà redireccionada a la pàgina de visualització del vídeo que intenteu que altres persones vegin i votin.

Vota aquest vídeo!

300x300px
Femitic: concurs de vídeos realitzats per dones
<a href="LAURLDELVÍDEO" title="Femitic: Vota aquest vídeo!"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4110/4995804306_c4bc110739.jpg" width="300" height="300" alt="Femitic: concurs de vídeos realitzats per dones" /></a>

200x200px
Femitic: concurs de vídeos realitzats per dones
<a href="LAURLDELVÍDEO" title="Femitic: Vota aquest vídeo!"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4103/4995196451_a800f3c444_m.jpg" width="200" height="200" alt="Femitic: concurs de vídeos realitzats per dones" /></a>

130x130px
Femitic: concurs de vídeos realitzats per dones
<a href="LAURLDELVÍDEO" title="Femitic: Vota aquest vídeo!"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4150/4995196479_77337062cc_m.jpg" width="130" height="130" alt="Femitic: concurs de vídeos realitzats per dones" /></a

Si teniu cap dubte o necessiteu alguna altra informació addicional, podeu enviar-nos un missatge a qualsevol de les adreces femitic@donesenxarxa.cat o donesenxarxa@donesenxarxa.cat

Control de la fase de votaciones

dilluns 27 de setembre de 2010

Control de la fase de votacions

Tot i que el sistema de votació detecta automàticament els vots emesos per un sol compte al mateix vídeo en menys de les 24h establertes, per evitar suspicàcies us informem que totes les dades referents a aquesta fase (qui vota, amb quina IP, en quina data i hora,…) queden recollides en una base de dades interna, que no es difondrà públicament per qüestions de privacitat.

Periòdicament l’equip tècnic responsable del concurs Femitic revisa l’esmetada base de dades i decidirà, si cal, eliminar els vots que no respectin les normes establertes molt clarament des de l’inici de la fase de votacions, i a les persones afectades se les informarà dels canvis que es produeixin, si així ho sol·liciten.

Agraïm els comentaris i missatges que ens ajudin a detectar possibles votacions "sospitoses".

Recomendaciones para las votaciones

divendres 24 de setembre de 2010

Recomanacions per a les votacions

Gràcies als missatges constructius de moltes i molts de vosaltres, el nostre equip tècnic ha pogut solucionar la gran majoria de les dificultats que hem tingut a l’inici de la fase de votacions.

A continuació us enumerem unes recomanacions senzilles que us facilitaran el procés de registre i votació:

- Utilitzeu navegadors alternatius a Internet Explorer, com Mozilla Firefox o Google Chrome que es poden descarregar gratuïtament
- Seguiu les instruccions del manual que hem publicat
- Intenteu evitar les hores de més tràfic (matins i vespres) perquè la pàgina no vagi tan lenta o es quedi penjada. Si voteu en aquestes franges horàries us demanem una mica de paciència ;-)
- Recarregueu la pàgina (pitgeu F5) després d’haver votat per veure que el vostre vot s’ha comptabilitzat

Si malgrat tot, teniu algun problema, si us plau envieu-nos un correu ( femitic@donesenxarxa.cat o femitic@donesenxarxa.cat ) o un comentari explicant-nos exactament en quin pas del procés de votació teniu el problema, això ens dóna la pista concreta per poder solucionar-ho.

Queden 24 dies per poder votar, així que tot està encara per decidir!!!!

Pasos para votar los vídeos de Femitic

dijous 23 de setembre de 2010

Passes per votar els vídeos de Femitic

1. Registrar-se a la web de Femitic

- Entra a la web de Femitic: www.femitic.cat.

- Fes clic sobre INSCRIURE’S (a sota de la il·lustració de la noia amb la càmera, a la part superior dreta de la pàgina).

- A la finestra emergent LES DADES PER CREAR EL TEU COMPTE, escull un nom d’usuari/a (LOGIN) i escriu una adreça de correu electrònic vàlida (E-MAIL). Fes clic sobre VALIDAR.

- Veuràs un missatge que t’avisa que un correu electrònic ha estat enviat a la teva adreça d’e-mail.

2. Crear contrasenya d’accés

- Entra al teu servei de correu electrònic (Gmail, Hotmail, Yahoo, etc.).

- Obre el missatge amb assumpte [Dones en Xarxa] Crear contrasenya.

- Fes clic sobre l’enllaç que s’inclou en el missatge.

- En la nova finestra, TRIA i CONFIRMA (torna a escriure) la teva CONTRASENYA. Fes clic sobre VALIDAR.

- Veuràs un avís que t’informa que la contrasenya ha estat registrada.

3. Rebre claus d’accés

- Torna a entrar al teu servei de correu electrònic.

- Obre el missatge amb assumpte [Dones en Xarxa] Compte activat.

- Comprova les teves claus d’accés (login i contrasenya).

- Si el login que vas escollir no estava disponible, se t’haurà assignat una variant d’aquest.

4. Entrar a la intranet de Femitic

- Entra a la web de Femitic: www.femitic.cat.

- A la barra superior de color groc, escriu el teu nom d’usuari/a al costat de LOGIN. Fes clic a VALIDAR.

- Escriu la teva paraula d’accés al costat de CONTRASENYA. Fes clic a VALIDAR.

- Si tot ha sortit bé, hauries d’haver entrat a la intranet de Femitic. Veuràs, a la mateixa barra groga, un missatge de benvinguda que diu que ja pots votar.

5. Votar un vídeo

- Un cop dins de la intranet de Femitic, apareixerà el botó VOTAR al costat de cadascun dels vídeos presentats a concurs.

- Fes clic sobre la pestanya VEURE TOTS ELS VÍDEOS per poder visualitzar i votar la totalitat dels treballs presentats.

- Desplaça’t fins al final de la pàgina per poder utilitzar l’índex numèric que et permetrà avançar per les diferents pàgines de vídeos més ràpida i còmodament.

- Quan trobis el teu vídeo preferit, fes clic sobre el botó VOTAR que es troba a la dreta.

- En una pàgina en blanc, es mostrarà un avís que t’indica que el teu vot ha estat registrat.

- En breu, tornaràs a la pàgina de Femitic.

- Al costat del vídeo que acabes de votar, veuràs un missatge que t’indica que ja has votat aquest vídeo en les últimes 24 hores, i el botó VOTAR haurà desaparegut. No podràs tornar a votar aquest mateix vídeo fins al dia següent. El que sí pots fer és votar altres vídeos.

- Quan finalitzis la teva sessió, recorda fer clic sobre DESCONNECTAR-SE.

6. Consultar el ranking

- Entra a la web de Femitic: www.femitic.cat.

- Fes clic sobre la pestanya RANKING.

- Trobaràs tots els vídeos presentats a concurs, ordenats segons el seu nombre de vots.

- Desplaça’t cap al final de la pàgina per poder utilitzar l’índex numèric que et permetrà avançar per les diferents pàgines de vídeos més ràpida i còmodament.

- Al final de la pàgina, sota ENCARA NO S’HA VOTAT A..., veuràs els vídeos que encara no han rebut vots.

- Si estàs connectat/ada a la intranet de Femitic, podràs votar des d’aquesta mateixa pàgina. Si no, només podràs visualitzar els vídeos.

Descarrega el manual que trobaràs a continuació si vols veure, també, captures de pantalla.

PDF - 1.2 MB
Manual_ Com votar a Femitic(AMPLIAT)

Activada la fase de votacions

Activada la fase de votacions

Una vegada solucionats els problemes de registre que algunes persones havien manifestat el divendres i que hem pogut solucionar gràcies a l’ajuda i els missatges de moltes de vosaltres, us comuniquem que hem obert de nou el procés de votacions. De totes maneres, si encara detecteu alguna altra dificultat o teniu dubtes sobre el funcionament, feu-nos-ho saber el més aviat possible.

Recordeu que per poder votar us heu d’inscriure (a la dreta de la web trobareu l’enllaç per fer-ho) i que el sistema només us deixa votar al mateix vídeo una vegada al dia.

En una següent entrada trobareu una guia per poder votar. Esperem que us sigui d’utilitat.

De nou, gràcies per la vostra paciència, disculepu les molèsties ocasionades i molta sort a totes les concursants!

¡¡¡ATENCIÓN!!!!

divendres 17 de setembre de 2010

ATENCIÓ!!!!

Estem revisant el procés de votació perquè algunes persones tenen problemes per registrar-se.
Intentarem solucionar aquest inconvenient el més ràpid possible. Tan bon punt estigui arreglat , us avisem i activem la fase de votacions.

Disculpeu les molèsties i gràcies per la vostra paciència.

S'inicia la fase de votacions

dijous 16 de setembre de 2010

S’inicia la fase de votacions

Demà divendres dia 17 de setembre a les 15’00h. comença el període de votacions que finalitzarà el diumenge 17 d’octubre a les 15’00h.

Comprovareu que hi haurà canvis en la web de Femitic i que al costat de cada casella del vídeo apareixerà l’opció perquè el pugueu votar.
Per poder votar us heu de registrar, i un cop sigueu usuari/a registrat/da podreu votar una sola vegada cada dia el vídeo que us agradi més. És a dir, un sol vot per dia.

A més a la part superior de la web de Femitic apareixerà una pestanya anomenada “Ranking” que anirà informant de la classificació dels vídeos.

Els 10 vídeos més votats seran visionats per un jurat que decidirà els dos videos guanyadors del concurs Femitic.

Recordeu que el dia 27 d’octubre es farà el lliurament de premis. No hi podeu faltar!

61 vídeos ja 'penjats'!!!

61 vídeos ja ’penjats’!!!

I a darrera hora d’ahir varem rebre una vintena més que ’penjarem’ al llarg d’avui.

Moltes gràcies a totes les participants i també a les persones que ens heu ajudat mitjançant les xarxes socials i també el boca-orella tradicional a fer difusió del concurs.

Hi ha vídeos fantàstics i molt diferents, així que us animem a començar ja a mirar-los per destriar quins us agraden més.

Pages 1 | 2