EDICIONS:  2009  2010  2011 
2012
------------------------------
------------------------------
------------------------------
------------------------------

Blog del concurs

inici

Arxius: setembre de 2011

Hoy finaliza la primera fase del concurso Femitic

divendres 30 de setembre de 2011

Avui finalitza la primera fase del concurs Femitic

Avui, 30 de setembre, a les 12 de la nit, finalitza la primera fase del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic: la d’enviament de vídeos i fotos.

Com és habitual durant aquests últims dies, l’organització del concurs està rebent una gran quantitat de treballs i estem fent tot el possible per atendre els vostres e-mails amb celeritat.

Amb tot, recordeu que el procés d’acceptació i publicació d’un vídeo o fotografia és relativament complex i, per tant, us demanem que tingueu paciència.

Tots els vídeos i les fotografies que hagin arribat abans de les 12 de la nit d’avui i que compleixin les bases del concurs seran publicats en la nostra web durant els propers dies. Aquelles obres que arribin més tard, no seran considerades i, per tant, no participaran en el concurs.

Molt aviat us informarem també sobre l’inici de la segona fase del Femitic: la de votacions populars.

El 30 de septiembre finaliza el plazo de presentación de obras a Femitic

dimarts 13 de setembre de 2011

El 30 de setembre finalitza el termini de presentació d’obres a Femitic

Femitic, el festival de vídeos i fotos realitzats per dones que organitza anualment l’associació sense ànim de lucre Dones en Xarxa, arriba a la seva recta final.

El proper 30 de setembre finalitzarà el termini per enviar vídeos i fotos a concurs. Recorda que, enguany, els 8.000 euros en premis es repartiran en quatre categories: Vídeo i TICs, Vídeo i Àmbit laboral, Foto i TICs, i Foto i Àmbit laboral.

Consulta les bases del concurs per a més informació sobre el funcionament del mateix. I no deixis de visitar el bloc oficial de Femitic, on trobaràs recursos, consells i idees per a la realització dels teus vídeos i fotografies.

El compte enrere està activat. No deixis passar l’oportunitat de mostrar la teva creativitat. Participa!