EDICIONS:  2009  2010  2011 
2012
------------------------------
------------------------------
------------------------------
------------------------------

Blog del concurs

inici

Arxius: octubre de 2011

Sólo 6 días para el final del plazo de votaciones

dimecres 26 d'octubre de 2011

Només 6 dies pel final del termini de votacions

El passat 3 d’octubre es va donar el tret de sortida al termini de votacions populars de la tercera edició del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic.

Actualment ens trobem en la fase final d’aquest període, on els i les internautes escullen els 10 vídeos i fotos finalistes en cada categoria - Dones i TICs, i Dones i Àmbit Laboral - a través dels seus vots.

En la categoria de vídeo TIC, #admirables, Entre TIC’s i Les Noves Tecnologies lideren el rànquing amb 411, 376 i 215 vots respectivament. En la de vídeo d’àmbit laboral, trobem a La Fórmula Paral·lela en primera posició amb 348 vots, seguida de Dia a Dia (212 vots) i Des-titulats (38 vots).

En la categoria de foto TIC, Generacions Tecnològiques, Plena de Vida i Connectes? es troben al capdavant del rànquing amb 398, 364 i 363 vots respectivament. I en la de foto d’àmbit laboral, Altraveu ocupa la primera posició amb 367 vots, seguida de El treball de la dona a la ciència (355 vots) i El que hem d’aguantar! (347 vots).

Si no trobes el teu vídeo/foto preferit entre els 10 primers classificats, encara ets a temps de votar per aconseguir que arribi a aquestes posicions i sigui valorat pel jurat de cara a la decisió final. Recorda que el termini de votacions finalitzarà el proper 31 d’octubre, a les 12 de la nit.

El 1 de diciembre se entregarán los premios del Femitic 2011

dilluns 17 d'octubre de 2011

L’1 de desembre es lliuraran els premis del Femitic 2011

La tercera edició del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic encara es troba en plena fase de votacions populars que, recordem, conclourà el proper 31 d’octubre i, durant la qual, els i les internautes escullen els 10 vídeos i fotos finalistes del concurs en cadascuna de les categories.

Ara mateix, Entre TICs lidera la categoria de vídeos TIC, Carmí digital la categoria de fotos TIC, Dia a Dia la categoria de vídeos d’àmbit laboral, i El treball de la dona a la ciència la categoria de fotos d’àmbit laboral. Però les votacions encara estan molt obertes, com podeu comprovar visitant el nostre rànquing.

Per a totes les participants del festival i, també altres persones que estiguin interessades, informem de què la cerimònia de lliurament de premis del Femitic 2011 tindrà lloc el proper dijous, 1 de desembre, a les 19 hores, a l’Auditori Teresa Pàmies del Centre Cívic Urgell (c/Comte d’Urgell, núm. 145, 08036, Barcelona).

Ja podeu reservar aquest dia a la vostra agenda si voleu assistir a una cerimònia que segur serà tant emocionant o més que les de les edicions anteriors del festival.

Per confirmar la vostra assistència, envieu un e-mail a femitic@donesenxarxa.cat. Us hi esperem!

Femitic pone a disposición de las concursantes banners para promocionar sus vídeos y fotos

dimarts 4 d'octubre de 2011

Femitic posa a disposició de les concursants banners per promocionar els seus vídeos i fotos

Tal i com vam anunciar en un post anterior, ahir va començar la segona fase de l’edició 2011 del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic: les votacions populars.

Aquesta fase respon a un dels objectius prioritaris del concurs: visibilitzar els continguts creats per dones a Internet.

Per aquest motiu, animem a les concursants a que promocionin els seus treballs a través de la xarxa per tal d’aconseguir el major nombre de vots possibles. Ja us vam avançar algunes idees:

- Envia l’enllaç del vídeo o foto per correu electrònic a la teva llista de contactes.

- Publica l’enllaç del vídeo o foto als perfils de les teves xarxes socials (Facebook, Twitter, Tuenti, etc.).

- Publica el vídeo o foto en un post del teu bloc.

- Crea una pàgina, grup o causa de Facebook per tal de difondre el vídeo o foto.

Avui us proposem, també, que utilitzeu els banners que l’organització de Femitic posa a la vostra disposició. Estan en els dos idiomes oficials del concurs, el català i el castellà, i en tres mides diferents (130, 200 i 300 píxels) per facilitar la seva adaptació a tot tipus de mitjans digitals.

Els podeu trobar a l’àlbum de Femitic 2011 que s’emmarca dins la galeria de Flickr de Dones en Xarxa.

Des d’allà, podeu descarregar els banners al vostre PC i utilitzar-los de la manera que creieu oportuna. O, si ho preferiu, podeu usar el codi d’incrustació que detallem a continuació:

Vota el meu vídeo (130px)

Vota el meu vídeo (130px)

<a href="URLDELVIDEO" title="Vota el meu vídeo!"><img src="http://farm7.static.flickr.com/6078/6211279868_a13da1814a_o.jpg" width="130" height="130" alt="Femitic, festival de vídeos i fotos realitzats per dones"></a>

Vota el meu vídeo (200px)

Vota el meu vídeo (200px)

<a href="URLDELVIDEO" title="Vota el meu vídeo!"><img src="http://farm7.static.flickr.com/6045/6210766633_09a67210e9_o.jpg" width="200" height="200" alt="Femitic, festival de vídeos i fotos realitzats per dones"></a>

Vota el meu vídeo (300px)

Vota el meu vídeo (300px)

<a href="URLDELVIDEO" title="Vota el meu vídeo!"><img src="http://farm7.static.flickr.com/6174/6211280098_70f61b6a28_o.jpg" width="300" height="300" alt="Femitic, festival de vídeos i fotos realitzats per dones"></a>

Vota la meva foto (130px)

Vota la meva foto (130px)

<a href="URLDELAFOTO" title="Vota la meva foto!"><img src="http://farm7.static.flickr.com/6052/6210767421_ea3dc6b203_o.jpg" width="130" height="130" alt="Femitic, festival de vídeos i fotos realitzats per dones"></a>

Vota la meva foto (200px)

Vota la meva foto (200px)

<a href="URLDELAFOTO" title="Vota la meva foto!"><img src="http://farm7.static.flickr.com/6152/6211280714_110378f908_o.jpg" width="200" height="200" alt="Femitic, festival de vídeos i fotos realitzats per dones"></a>

Vota la meva foto (300px)

Vota la meva foto (300px)

<a href="URLDELAFOTO" title="Vota la meva foto!"><img src="http://farm7.static.flickr.com/6045/6210767185_a390d4ab91_o.jpg" width="300" height="300" alt="Femitic, festival de vídeos i fotos realitzats per dones"></a>

Recordeu canviar URLDELVIDEO per l’adreça de la pàgina web de Femitic on es troba allotjat el vostre vídeo. D’aquesta manera, la persona que faci click sobre el banner serà re-direccionada a la pàgina del vídeo, on el podrà veure i votar directament. Feu el mateix amb URLDELAFOTO.

Les versions castellanes dels banners les trobareu a la traducció d’aquest post.

El període de votacions populars de Femitic finalitzarà el proper 31 d’octubre.

Comienza la fase de votaciones populares

dilluns 3 d'octubre de 2011

Comença la fase de votacions populars

El passat divendres, 30 de setembre, a les 12 de la nit, va finalitzar la primera fase del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic: la d’enviament de vídeos i fotos.

Durant aquesta fase s’assoleix un dels objectius principals del concurs Femitic: el de fomentar la creació de continguts digitals per part de les dones.

Avui, 3 d’octubre, comença la segona fase del festival: les votacions populars. Recordeu que, com en edicions anteriors, sereu vosaltres, els i les internautes, qui decidireu els 10 millors vídeos i fotos de cada categoria a través dels vostres vots.

Enguany, han participat 73 dones amb 103 obres presentades: 54 fotografies a la categoria Dones i TICs, 25 fotografies a la categoria Dones i Àmbit Laboral, 13 vídeos a la categoria Dones i TICs, i 11 vídeos a la categoria Dones i Àmbit Laboral.

Us recordem el funcionament del sistema de votacions, tal i com el vam explicar a les bases del concurs:

Per tal de poder votar, l’usuari o usuària haurà de registrar-se a la pàgina web de Femitic, proporcionant una adreça de correu electrònic que haurà de ser confirmada. Un cop produïda la confirmació, rebrà una contrasenya amb la qual podrà accedir a la intranet de Femitic per votar els vídeos/fotos desitjats.

Només es permetrà un vot per vídeo/foto per dia, és a dir, que en un mateix dia un usuari o usuària podrà votar diferents vídeos/fotos però mai el mateix vídeo/foto més d’una vegada.

Femitic portarà un control exhaustiu del registre de votacions del concurs, que tindrà en compte el nom d’usuari/ària, la IP de la seva connexió a Internet, el vídeo/foto votat i la data en què s’ha produït la votació. Si, mitjançant aquest sistema de control, l’organització detecta conductes fraudulentes, es procedirà a l’eliminació dels vots irregulars i es prohibirà l’accés als usuaris/àries infractors/ores.

Per tal d’assolir el segon objectiu prioritari de Femitic, el de visibilitzar els continguts creats per dones a Internet, animem a les concursants a que promocionin els seus treballs a través de la xarxa per tal d’aconseguir el major nombre de vots possibles. Com? Aquí teniu algunes idees:

- Enviant l’enllaç del vídeo o foto per correu electrònic a la vostra llista de contactes.

- Publicant l’enllaç del vídeo o foto als perfils de les vostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Tuenti, etc.).

- Publicant l’enllaç del vídeo o foto en un post del vostre bloc.

- Creant una pàgina, grup o causa de Facebook per tal de difondre el vídeo o foto.

La fase de votacions populars de Femitic conclourà el proper 31 d’octubre a les 12 de la nit.

Un cop seleccionats els 10 vídeos i les 10 fotografies més votades pels i les internautes en les diferents categories, que esdevindran els "finalistes" del concurs, es reunirà el Jurat, que procedirà a la valoració de les obres i decidirà, finalment, quines seran les guanyadores en cada categoria.

Molta sort!