EDICIONS:  2009  2010  2011 
2012
------------------------------
------------------------------
------------------------------
------------------------------

Blog del concurs

inici

Arxius: desembre de 2011

Video de la entrega de premios de Femitic

divendres 2 de desembre de 2011

Vídeo del lliurament de premis de Femitic

La gala de lliurament de premis del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic va tenir lloc l’1 de desembre de 2011, a Barcelona. Alexandra Meyer, Paula Girart, Arantxa Morán i Tatiana Bonastre van ser les guanyadores.

Ganadoras del festival Femitic 2011

Guanyadores del festival Femitic 2011

L’Auditori Teresa Pàmies va acollir ahir, 1 de desembre, la gala de lliurament de premis de la tercera edició del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic, durant la qual es van desvetllar els noms de les obres guanyadores i els de les seves autores.

La conductora de l’acte fou la periodista Virtu Morón, que va donar la benvinguda a les participants del concurs, les finalistes, les membres de la Junta de l’entitat organitzadora, Dones en Xarxa, els membres del Jurat, les personalitats que ens van voler acompanyar, totes les persones presents a l’Auditori, i aquelles que van seguir l’esdeveniment via streaming.

Després d’un breu repàs per la història de Femitic, es va procedir a lliurar els dos primers premis de la nit: dues tabletes digitals Samsung Galaxy que havien estat sortejades durant els mesos de juny i juliol d’enguany, i que van recaure en Marta Palacios i Beatriz Fernández, per Esbarjo amb wifi i Igualtat mode ON respectivament. Les tablets van ser entregades per dues membres de la Junta de Dones en Xarxa, Lídia Arroyo i Virgínia Esteve.

A continuació, la presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Montse Gatell, i un dels membres del Jurat, Joan Planas, van lliurar el premi a la millor fotografia de temàtica TIC, que va ser concedit a Alexandra Meyer per Generacions Tecnològiques.

El premi al millor vídeo de temàtica TIC, lliurat per l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i Saray Pavón, membre del Jurat, va recaure en Paula Girart per #admirables.

L’ex-presidenta de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, Krme Freixa, i la tresorera de Dones en Xarxa, Eva Ferrer, van entregar el premi a la millor fotografia de temàtica laboral, que fou concedit a Arantxa Morán per Tota una vida d’emprenedora.

I Tatiana Bonastre, per El Sostre de Cristall, es va emportar l’últim premi de la nit, el de millor vídeo de temàtica laboral, que va ser lliurat per la diputada d’Igualtat i Ciutadania, Mireia Solsona, i Laia Pajuelo, membre del Jurat.

La cloenda de l’acte va anar a càrrec de la presidenta de Dones en Xarxa, Lourdes Muñoz, que va agrair a l’organització de Femitic la tasca realitzada, a tots els presents per la seva complicitat i, sobre tot, a les concursants per fer possible un festival tan necessari per portar la igualtat a Internet.

A la web de Dones en Xarxa podeu llegir la crònica de l’acte. I, molt aviat, publicarem també les fotografies i el vídeo.